Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Van basic naar hip

Het lijkt wel alsof het door de jaren heen steeds meer een trend is geworden om toffe sokken te dragen bij een outfit. Voor sommige mensen was dit al een hele normale zaak, maar voor andere mensen werd het toch vaak gehouden bij de simpele kleuren zoals wit en zwart. Mocht jij zo’n persoon zijn en hier echter verandering in willen brengen, dan zijn hier wat leuke tips die je kunt meenemen in de stap tot het dragen van wat vrolijkere sokken.

 

Blijf bij jezelf

Mocht je uiteindelijk een paar leuke sokken tegenkomen waarvan je het idee hebt; dit past bij mij. Neem ze dan vooral mee! Mocht je echter wat tegenkomen en toch het gevoel hebben; dit is het niet. Laat ze dan vooral hangen of liggen. Leuk als je wilt overstappen op andere soort sokken, maar je moet jezelf er natuurlijk wel oké bij voelen, anders heeft het alsnog geen zin. Als jij sokken draagt waarvan je de hele tijd niet wilt dat iemand ze ziet, omdat je er zelf bijvoorbeeld niet volledig achter staat, dan is het zonde van de sokken en kun je beter terug overstappen naar de basiskleuren. Wel heb je het geluk dat er zoveel verschillende soorten sokken zijn met leuke, gekke printjes dat er eigenlijk wel voor iedereen iets tussen zit. 

 

Waar te koop

Zoals hierboven al staat, zijn er veel verschillende soorten sokken met leuke prints, dat er ook allerlei verschillende plekken en merken zijn waar je voor deze sokken terecht kunt. Je kunt bijvoorbeeld een kijken nemen op Moodsocks. Deze kun je online vinden en hebben allerlei leuke sokken met prints van allerlei merken. Zo hebben ze Bonnie Doon, Alfredo Gonzales en Happy Socks. De naam van de site zegt het al; Moodsocks. Jouw gevoel wordt namelijk geportretteerd in je sokken. Voel je je vrolijk, dan draag je de sokken waarvan jij denkt dat ze meespelen op je gevoel.

 

Ook voor de kleintjes

Tuurlijk zijn de leuke prints op de sokken niet alleen voor de grote mensen, maar ook zeker voor de kleintjes. Voor je baby of kindje is het hartstikke leuk om dit soort sokjes aan te schaffen en bij ze aan te trekken. Ook niet geheel onbelangrijk, is dat ze bij Moodsocks ook beschikken over kindersokken met anti-slip. Wanneer je kindje deze sokken draagt ben je er dus van verzekerd dat hij of zij niet ineens over de grond glijdt door te gladde sokken. Het zijn dus hele leuke sokken, die ook nog eens veiligheid bieden door anti-slip. Wat wil je nog meer?

 

https://web-wings.nl/