Knaapfashion
Image default
Bedrijven

De container voor opruiming

Om je woning netjes te houden is het aan te raden om af en toe eens je garage, schuur en zolder grondig op te ruimen. Ook als je gaat verhuizen is het aan te raden om dit van te voren te doen, zo neem je geen onnodige spullen mee naar je nieuwe huis. Om dit op te ruimen kom je een hele hoop grofvuil tegen in Ridderkerk of ergens anders in Nederland. Je kan dan ook het beste een grofvuilcontainer huren. Het soort afval als het gaat om grofvuil in Ridderkerk of ergens anders in Nederland is ook heel divers. Denk aan oude kleren, speelgoed dat nooit wordt gebruikt, bouwmateriaal dat bewaard is gebleven of kranten die er nog liggen van vroeger. Allemaal rommel die je tegenkomt tijdens het opruimen. Gooi dit allemaal in de grofvuilcontainer en laat het in een keer afvoeren. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

 

Wat mag erin? In een grofvuilcontainer mogen veel spullen die jij tegenkomt in je garage, schuur of zolder. Er mogen meubels in, maar ook raambekleding, sanitair en fietsen. Ook tuinmeubels en puin, tegels en hout mogen mee. Zelfs metalen en kunststof, maar ook sloop/afvalhout mogen erin. Kortom veel spullen die jij tegenkomt.

 

Formaten

Als je een grote schoonmaak gaat houden dan moet je ook kijken naar het formaat van de container die je gaat huren. Verwacht je dat je veel grofvuil hebt? Huur dan ook een grotere container. Huur altijd een iets grotere container dan wat je denkt nodig te hebben. In de praktijk blijkt toch vaak dat je iets meer afval hebt dan je van tevoren had bedacht. Deze container is er in de formaten 3 m3, 6 m3 en 9 m3. Die laatste is ook te krijgen in een gesloten vorm. De prijzen lopen uiteen, dus check dit ook van te voren even zodat je niet voor verassingen komt te staan.

https://afvalcontainersdrechtsteden.nl/grofvuil-ridderkerk/