Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Outfit inspiratie!

Het is vaak moeilijk om te beslissen wat je aan gaat doen. Dat probleem hebben we zelf ook en daarom hebben we deze blog geschreven. In deze blog gaan we het namelijk hebben over een aantal leuke outfit ideeën voor iedere situatie.

Converse 70s high met Tenue de Nîmes

De combinatie tussen Converse 70s high met Tenue de Nîmes jeans is een outfit waar je heel vaak én lang plezier van kunt beleven. Tenue de Nîmes biedt absolute top kwaliteit jeans aan en is afkomstig uit Amsterdam! Dit gecombineerd met je favoriete shirt en die stoere schoenen maken een comfortabele en toegankelijke outfit.

Flared jeans met Doctor Martens Platform

Mom jeans met timberlands

Als je voor comfortabel gaat, moet je voor mom jeans gaan. Combineer deze jeans met een lekkere paar timberlands en je ziet er comfortabel, maar ook goed uit. Je kunt met deze outfit lekker wandelen maar op kantoor is het wellicht niet netjes genoeg.

Converse 70s high met een bloemen jurk

In de 70s stijl gaan we verder met deze geweldige schoenen gecombineerd met een leuk speels bloemen jurkje. Je kunt hier uiteraard een panty en vest op aan doen in de winter. Deze outfit is voor vrijwel elke gelegenheid geschikt tenzij je echt héél netjes voor de dag moet komen!

Dr. Martens met een maxi rok

Een mooie wijde rok is altijd fijn, combineer dit met je favoriete paar Dr. Martens en je hebt je nieuwe favoriete outfit gevonden! Zit je outfit hier niet bij? Je kunt tegenwoordig vrijwel alles met elkaar combineren en niemand zal er nog vreemd van op kijken.

https://tenuedenimes.com/products/converse-chuck-70-hi-black