Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Top 3 populairste kerstverlichting voor in de boom!

De kerstdagen komen er weer aan en ik hoor je al meteen denken: ‘Wat voor kerstverlichtingen moet ik kopen dit jaar?’ Die vraag wordt heel vaak gesteld, want elk jaar zijn er natuurlijk weer andere trends. In deze blog bespreken wij de top 3 populairste kerstverlichting voor in de boom. Veel plezier met lezen!

 

Nummer 1: Clusterlampjes

Je kan natuurlijk nooit de mist in gaan met clusterlampjes. Eigenlijk zijn clusterlampjes wel echt de basis van wat je in de boom moet hebben hangen. Elk jaar komen zij weer terug en ze raken nooit echt ‘uit de mode’. Clusterverlichting is dus zeker een aanrader voor in de boom! Bij o.a. Kerstverlichting.nl hebben ze meerdere kleuren en diverse maten beschikbaar. Zo zit er voor iedereen wat leuks bij!

 

Nummer 2: Klassieke starleds

Klassieke starleds klinken misschien niet bekend in de oren, maar je zal ze vast wel kennen. Je hebt ze hoogstwaarschijnlijk regelmatig voorbij zien komen! Zij lijken eigenlijk heel erg op clusterverlichting, maar dan zit de verlichting bij starleds veel minder dicht op elkaar. Klassieke starleds zijn, zoals de naam al zegt, klassiek. Ze zijn altijd goed en je kan er nooit de mist mee ingaan. 

 

Nummer 3: Micro Led verlichting

Micro Led verlichting bestaat uit lichtjes die dicht op elkaar zitten. Ze zijn vaak te koop in meerdere kleuren en maten. Zo is er voor iedereen wat wils en is er dus genoeg keuze. Microled verlichting zie je erg vaak voorbij komen. Het is namelijk redelijk betaalbaar en bestaat uit led verlichting. Doordat het ledverlichting is, is het ook nog eens veiliger. Wie wilt dat nou niet?

 

Tip:

Bij de producten staat (bijna) altijd wel een productbeschrijving. Lees die goed! Zo kan je kijken of iets bijvoorbeeld waterbestendig is, zodat je het ook buiten kan ophangen in de boom! Dit is een erg belangrijke stap en vergeet deze dus niet! Zo voorkom je eventuele gevaren.

 

Conclusie

Er is dus genoeg keuze uit allerlei soorten boomverlichtingen. Het is net wat je zelf mooi vindt en wat je ervoor over hebt. Sommige producten zijn natuurlijk wel wat duurder dan de andere, maar het is erg belangrijk dat je ook kijkt naar de kwaliteit. Soms kun je namelijk beter even investeren in een product en er lang van genieten, dan heel vaak nieuwe producten, omdat het dan ‘goedkoper’ is.