Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Soorten groepenkasten

Er zijn verschillende soorten groepenkasten op de markt, maar de beste zijn de Hager groepenkast, Eaton groepenkast en ABB groepenkast. Hager groepsboxen zijn erg populair en daarom in veel huishoudens terug te vinden. Deze groepenkasten staan ​​voor kwaliteit, maar de uitstraling is ook goed. Een van de grote voordelen is dat deze groepenkasten snel en eenvoudig uit te breiden zijn en de groepenkast vervangen is ook eenvoudig. Dit is bijvoorbeeld handig als de woning is verbouwd en er extra groepen moeten worden gecreëerd.Als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare groepenkast die lang meegaat, dan is de Hager een geschikt model.

Eaton Groepenkast

Eaton wordt in Nederland gezien als een vertrouwd merk, omdat zij een van de eerste leveranciers van groepenkasten zijn. Veel woningen hebben een Eaton groepenkast (of onder de oude naam: Holec) in huis. Eaton heeft een KEMA keurmerk, wat betekent dat ze staan ​​voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De voordelen van een Eaton groepenkast -gemakkelijke montage,gemakkelijk uit te breiden,verkrijgbaar als 1 fase en 3 fase,voorzien van een hoofdschakelaar,10 jaar fabrieksgarantie , modulaire opbouw en gebruiksvriendelijk

Enkele nadelen zijn dat de buisinvoermogelijkheden via de zijkanten beperkt zijn en dat automatische stroomonderbrekers nog steeds zijn voorzien van schroefcontacten. Vraag dus goed aan uw elektricien welke zekeringkast het beste bij uw situatie past.

ABB groepenkast

Groepenkasten van ABB zijn erg populair in Nederland. Een van de meest populaire premium merken is Hafonorm. Deze verdeelkasten van ABB zijn ontworpen om een ​​snelle installatie te vergemakkelijken en hebben een logische indeling. Wil je een nette en eenvoudige zekeringkast? dan is de ABB groepenkast iets voor jou. Volgens kenners zijn de voordelen van de ABB groepenkasten – de groepenkast is compact, de groepenkast is veilig, toepasbaar in iedere woning, zowel 1 fase als 3 fase, maatwerk, voorzien van een hoofdschakelaar en aardlekschakelaar, en tot 10 jaar fabrieksgarantie Een nadeel, dat wel eens door elektriciens wordt genoemd, is dat het busbord soms moet worden vervangen door verlengstukken. Maar los daarvan is het nog steeds een van de beste groepsboxen die je daar kunt vinden. Neem voordat u een groepsbox koopt echter contact op met uw elektricien om er zeker van te zijn dat u de juiste groepsbox voor uw huishouden koopt.