Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Ga je voor uniek? Laat je rugtas bedrukken

Staat er een groot evenement op de agenda waarop jij je bedrijf vertegenwoordigt? Of willen jij en je teamgenoten tijdens het nieuwe sportseizoen goed voor de dag komen op alle wedstrijden? Alle benodigdheden nemen jullie mee in je rugtas, bedrukt met het logo van je bedrijf of sportvereniging.

In deze blog lees je over de mogelijkheden voor het bedrukken van je rugtas bij Shirtsenzo. De rugtassen zijn niet alleen van stevige kwaliteit, dus je kunt er voldoende bagage in kwijt. Met de opdruk neem je je tas overal mee naartoe en maak je handig reclame voor je bedrijf of sportclub.

De diverse mogelijkheden voor het bedrukken van je rugtas

In het assortiment van Shirtsenzo vind je sportieve rugtassen waar je al je bagage vakkundig in opbergt. Met voldoende zijvakken kun je al je spullen overzichtelijk organiseren en snel terugvinden. De rugtassen zijn in unikleuren verkrijgbaar, wat jou alle ruimte geeft om de plek van je opdruk te bepalen. Heb je een ontwerp bedacht waarin je het logo op zijn mooist wilt laten uitkomen, dan kun je bij de aanvraag van een offerte de volgende punten vaststellen:

  • De positie van het logo, de tekst of de afbeelding op de rugtas.
  • Het gebruik van meerdere teksten of afbeeldingen.
  • De keuze voor de druktechniek. Wil je het logo op je tas laten drukken of borduren?
  • Het aantal kleuren waarin je de opdruk op je rugtas wilt.

Met deze mogelijkheden voor het bedrukken van je rugtas kun je alle kanten op en ontwerp je een uniek item waar geen tweede van is, behalve dan voor jou en je team. En wil je jouw bedrijfslogo met nog meer mensen delen, dan kun je een oplage met polyester rugzakken laten bedrukken. Sta je bijvoorbeeld met je collega’s op een event, zorg dan dat je in de voorbereiding een stapel rugzakken bestelt met een opdruk van je logo. Op het event heb je dan heel toffe goodiebags met een interessante inhoud die je uitdeelt aan alle voorbijgangers. Het bedrukken van rugtassen is een eenvoudige en effectieve manier om je bedrijfsnaam te verspreiden.

Willen jullie als sportteam de show stelen tijdens een uitwedstrijd? Dan doe je dat door de winst binnen te slepen, maar ook door stijlvol op het podium te verschijnen. Laat je sportshirts bedrukken of borduren met kwalitatief goede resultaat en zorg dat iedereen in de sporthal jullie onthoudt. Niet alleen je sportshirt en rugtas kun je voorzien van een mooie opdruk, maar ook de sportsweaters, sportbroeken en caps van je teamgenoten laat je bedrukken met het logo van je sportvereniging.

Met welke techniek wil jij je rugtas bedrukken?

Als je een rugtas laat bedrukken bij Shirtsenzo, heb je keuze uit diverse druktechnieken. De verschillende technieken hebben ieder een unieke manier van opdrukken, wat zorgt voor bijzondere resultaten. Afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden maak je gebruik van een van de volgende druktechnieken:

  1. Met de zeefdruk wordt je rugtas bedrukt met een heel precieze techniek. Of de ondergrond nu licht of donker is, de kleuren zoals die in de afbeelding zijn aangeleverd, komen zonder kleurverschil op de rugtas. Voor een perfecte opdruk moet de oppervlak vlak zijn zonder dat naden, knopen of ritsen in de weg zitten. Je krijgt een unieke tas met het logo in heldere en verrassende kleuren.
  2. Logo’s en afbeeldingen worden met de Sanflex en Premium-techniek met hoge resolutie bedrukt op rugtassen en ander textiel. Een groot voordeel van deze techniek is dat je het textiel op hoge temperaturen kunt wassen en strijken, zonder de opdruk te beschadigen. Daarnaast is de opdruk soepel en rekbaar.
  3. Voor een chique en professionele uitstraling kies je de borduurtechniek. Het logo of de afbeelding wordt vakkundig met de machine op de rugtas bedrukt door met kwaliteitsgaren te borduren. Er ontstaat een mooie opdruk met een voelbare structuur die bijna 3D oogt. Houd bij deze techniek wel rekening met de kleurovergangen en schaduwen in de afbeeldingen die in de opdruk niet mogelijk zijn.

De verschillende druktechnieken die met hun eigenschappen zorgen voor een hoge kwaliteit van de opdrukken, geven de mogelijkheid je bedrijfslogo op unieke manier aan anderen te tonen. Of je nu gaat voor een scherpe en heldere opdruk van je afbeelding of die chique uitstraling met de borduurtechniek, voor het bedrukken van je rugtas ben je bij Shirtsenzo aan het juiste adres. Niet alleen voor een oplage van rugtassen, sportkleding of merchandise waarmee je reclame wilt maken. Werk je in de horeca of in de bouw en dragen jij en je collega’s uniforme werkkleding, dan laat je die bedrukken met de druktechnieken van Shirtsenzo. Je saaie werkshirt of schort krijgt een upgrade met een professionele opdruk van het bedrijfslogo en de slogan, waardoor je als team eenheid en herkenbaar creëert richting de klanten.

Laat je rugtas bedrukken door de experts van Shirtsenzo

Voor je werkkleding, sportoutfit en rugtas maak je een uniek ontwerp met daarin het logo en de slogan van je bedrijf of sportclub verwerkt. Ga jij ervoor zorgen dat mensen hun hoofd omdraaien bij het zien van jullie opvallende outfits? De slogan blijft hangen en men herkent het logo bij het volgende weerzien.

Om dit te realiseren, laat je jouw rugtas bedrukken bij Shirtsenzo. De vakkundige druktechnieken die op de rugtassen en werkkleding van Shirtsenzo worden toegepast, zorgen voor een uniek eindresultaat met prachtige opdrukken. En terwijl je het ontwerp voor jouw rugtas maakt, kun je eenvoudig de plaatsing en de kleurstelling van de opdruk bepalen. Met de mogelijkheden die er zijn voor het bedrukken van je rugtas, creëer je een origineel ontwerp en lopen jij en je teamgenoten rond met een opvallend item achterop.

Heb jij het ontwerp voor jouw rugtas al klaar en wil je zo snel mogelijk samen met de rest van je team over straat met een uniek design? Schakel de experts van Shirtsenzo vandaag nog in en laat je rugtas bedrukken met een van de professionele druktechnieken. Met een uniek design en ontelbare mogelijkheden voor het bedrukken, hebben jij en je teamgenoten binnenkort een eigen rugtas om mee te pronken op werk en op straat.