Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Duurzame bamboe t-shirts heren en dames

Nooboo maakt duurzame bamboe t-shirts voor heren en dames. Nooboo heeft bewust gekozen voor bamboe en dit is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld katoen. Het motief ligt voornamelijk op het duurzame aspect. Zo heeft bamboe alleen zonlicht en regenwater nodig om te groeien. Er zijn geen schadelijke kunstmest of pesticiden aan onze bamboe toegevoegd, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over gezondheidseffecten bij het dragen van onze duurzame t-shirts. Alle duurzame bamboe t-shirts heren en dames zijn te bestellen via onze website!

 

Unieke eigenschappen duurzame bamboe t-shirts

De duurzame bamboe t-shirts heren en dames zijn ultra fijne basics. Bovendien zijn deze duurzame bamboe t-shirts voorzien van unieke eigenschappen. Bij het dragen van deze duurzame t-shirts zult je merken dat het enorm licht van gewicht is. De bamboevezels op onze duurzame t-shirts zijn vochtregulerend, ademend, antibacterieel en antiallergisch. Kortom het stoot ongemakkelijke geuren af waardoor je het meerdere malen kunt dragen. Hierdoor bespaar je tijd, overbodige energiekosten- en waterkosten. Doordat de bamboevezels van de duurzame t-shirts een antiallergisch hebben, maakt dit geschikt voor iedereen met zowel een gevoelig als een neutraal huidtype.

 

Nooboo’s doelstelling

Nooboo werkt met geweldige mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben en dat is kwaliteit leveren en de wereld een stuk beter maken. Er wordt gewerkt met een betrouwbaar productieteam in Portugal en Indonesië die onder veilige werkomstandigheden opereren. Daarnaast wordt de kwaliteitscontrole serieus genomen door onze team, zodat Nooboo continue verbeteringen en kwaliteit kunnen blijven leveren.

 

Bestellen bij Nooboo

Bestellen bij Nooboo is eenvoudiger dan ooit. Je selecteert in ons assortiment door jou gekozen duurzame bamboe t-shirts heren of duurzame bamboe t-shirts dames met de juiste maat. Nooboo verzendt je bestelling zo spoedig mogelijk. Indien je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt het op dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt de volgende werkdag in huis. Je hoeft niet aanwezig te zijn thuis, want het pakket past door je brievenbus.