Knaapfashion
Image default
Bedrijven

De mooiste oorbellen voor het nieuwe jaar

Bij een nieuw jaar hoort ook een nieuwe garderobe. In deze nieuwe garderobe kunnen oorbellenook zeker niet missen. Oorbellen zijn misschien wel de populairste sieraden die er zijn. Het eerste wat je ziet als je naar iemand kijkt is vaak het gezocht. Oorbellen zijn dus het eerste sieraad dat je opvalt. Het is dus van groot belang dat je oorbellen goed in de smaak vallen. Daarom zetten we voor jou de oorbellen, waarvan wij verwachten dat ze het goed doen in het nieuwe jaar, op een rijtje. 

Gouden oorbellen 

Gouden oorbellenzijn een echte klassieker. Deze oorbellen vallen altijd in de smaak. Elk jaar opnieuw zien we weer vele gouden oorbellen. Met goede reden ook. Gouden oorbellen geven een elegante uitstraling aan elke outfit. Goud is altijd een teken geweest van welvaart en rijkdom, niet gek dus dat deze oorbellen nog steeds een luxe uitstraling geven. Deze prachtige, stijlvolle oorbellen kunnen een hele investering zijn. Gelukkig gaan gouden oorbellen ontzettend lang mee en behouden ze zeer lang hun mooie glans. Denk dus goed na voor je investeert in een paar 14-karaats oorbellen, en kies oorbellen waar jij lang van kunt genieten. 

Pareloorbellen 

Net als de gouden oorbellen zijn ook pareloorbellen echte klassiekers. Ook deze oorbellen waren vroeger echt een statussymbool. De prachtige witte parels aren vroeger erg zeldzaam. Niet gek dus dat alleen de rijken deze konden betalen. Gelukkig zijn parels dankzij moderne kweektechnieken een stuk betaalbaarder geworden. Door deze nieuwe technieken is de prijs drastisch gedaald, zonder dat de kwaliteit omlaag is gegaan. Niet gek dus dat deze prachtige oorbellen steeds populairder worden. 

Chain oorbellen 

Een trend die we afgelopen jaar veel zagen zijn de chain oorbellen. Ook voor het komende jaar verwachten wij dat deze trend zich door zal zetten, en we deze oorbellen nog veel zullen zien. Deze unieke oorbellen heb je in vel verschillende vormen, maten en kleuren. Opzoek naar een statement in je oor? Dan zijn chainoorbellen met grote schakels de beste keuze. Wil je juist wat minimalistisch? Dan zijn er ook vele oorbellen met kleine schakeltjes. Dankzij de unieke vormen en de vele materialen waarin chainoorbellen verkrijgbaar zijn, is er voor elke outfit een passend paar.