Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Airpod Pro nu standaard met hoesje

Nog geen twee jaar geleden introduceerde Apple naast de ‘gewone’ airpods de nieuwe Airpods Pro, maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen?

Draadloos hoesje

Waar je bij de ‘gewone’ Airpods de keuze had uit een draadloos hoesje of een standaard hoesje valt er bij de Airpods Pro niets te kiezen. De Airpod Pro hoesjes zijn altijd draadloos. Je kan deze daarom dan ook alleen met een Qi-opdader opladen.

Ruisonderdrukking

De nieuwe Airpods Pro beschikken over ruisonderdrukking, ook wel noise cancelling genoemd. Dit wil zeggen dat deze Airpods ertoe in staat zijn om alle omgevingsgeluiden te onderdrukken. Dit is echt een verademing wanneer je bijvoorbeeld in een drukke ruimte zit, met het openbaar vervoer reist of in het vliegtuig zit. Wil je toch weten wat er in je omgeving speelt, dan schakel je makkelijk van de noise cancelling modus naar de transparant modus. Beide modi zorgen er wel voor dat je batterij wat sneller opgaat. Het is daarom dan ook mogelijk om ze allebei uit te schakelen.

Waterbestendig

Dit wil niet zeggen dat je met de nieuwe Airpods Pro volledig onder water kan. Wel zijn ze perfect om mee te gaan sporten en hoef je je geen zorgen te maken wanneer je flink zweet. Ook kan je er prima mee door de regen fietsen. De Airpod Pro hoesjes zijn echter geheel niet waterbestendig.

Design

Waar de ‘gewone’ Airpods van het type one size fits all zijn hebben de Airpods Pro verschillende pasvormen omdat deze in je oren gaan zodat ze stevig blijven zitten en goed afsluiten. Dit laatste komt ook de ruisonderdrukking zeer ten goede.

AirPods Pro Hoesjes