Zwevende tv meubels

      Reacties uitgeschakeld voor Zwevende tv meubels

Spectral tv-meubels vallen op door hun flexibiliteit
Kiezen voor een van de prachtige zwevende tv meubels van Spectral is een keuze voor modern, urban lifestyle design, topkwaliteit materialen, innovatieve techniek en verrassende flexibiliteit. Spectral biedt flexibiliteit op meerdere niveaus. Zo kan een tv-meubel van Spectral op duizenden verschillende manieren worden samengesteld uit de beschikbare modules, zodat het meubel uiteindelijk precies past in de eigen situatie.

Staande, verrijdbare of zwevende tv-meubels van Spectral
De flexibiliteit van het tv-meubel programma van Spectral blijkt ook uit de verschillende manieren om het tv-meubel te plaatsen. Een tv-meubel kan staande, op roestvrijstalen, verstelbare poten, worden geplaatst, maar ook verrijdbaar worden geleverd of zelfs zwevend, waardoor het lijkt of het tv-meubel vrij komt van de vloer. Een zwevende opstelling is visueel attractief, omdat het nog strakker oogt door het ontbreken van de poten.

Een fascinerend zwevend tv-meubel
Een zwevende opstelling van een tv-meubel trekt nog meer aandacht dan het tv-meubel van zichzelf al zou trekken. Een belangrijke reden hiervoor is dat door het ontbreken van poten of ophangpunten het brein in de war raakt, omdat het weet dat elk object moet rusten op de vloer of moet zijn opgehangen aan de wand. Onbewust blijft het brein van de kijker daarom langer rusten op het zwevende tv-meubel. Zodat de kijker uiteindelijk, bewust, registreert hoe mooi het meubel is. 

Kijk voor meer informatie op de website van Spectral.

https://www.spectral.nl/zwevend-tv-meubel/