Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Koffiebekers nodig voor uw koffiemachine?

Bent u opzoek naar de juiste koffiebekers voor uw koffiemachine? In dit artikel leggen wij u uit welke koffiebekers u nodig hebt voor uw koffiemachine. Na het lezen van dit artikel weet u exact welke soort koffiebeker het beste is om te gebruiken bij uw koffiemachine.

Maat koffiebeker

Omdat een koffiemachine vaak verschillende opties biedt, is het belangrijk om rekening te houden met de maat van de koffiebeker die u gaat bestellen. Een koffiemachine biedt bijvoorbeeld de keuze om een grote of kleine koffie uit te schenken. Ga daarom eerst na welke grootte u nodig heeft. De meest gebruikte groottes zijn 150cc,180cc en 250cc.

Koffiebeker van karton

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit de verschillende maten, gaat u een keuze maken uit het materiaal. Een koffiebeker van karton heeft verschillende voor- en nadelen. Één van de voordelen van een koffiebeker van karton, is dat deze vaak 100% afbreekbaar zijn en u dus meewerkt aan een schoon milieu. Koffiebekers van karton zijn daarnaast te bedrukken, wat natuurlijk leuk kan zijn als klanten langs komen bij u op het bedrijf. Een nadeel van een koffiebeker van karton is dat karton op zacht kan worden en dit gaat ten koste van het gebruiksgemak.

Koffiebeker van plastic

Naast de koffiebeker van karton, heeft u ook nog keuze uit tal van plastic koffiebekers. Laten we gelijk beginnen met het (grote) nadeel: een koffiebeker van plastic is zo goed als niet afbreekbaar en is dus enorm slecht voor het milieu. Een voordeel van een plastic koffiebeker is dat deze niet snel zal lekken in tegenstelling tot de kartonnen variant.

Bent u van plan koffiebekers te bestellen voor op het kantoor? Denk dan eens na over een bedrukte koffiebeker. U kunt uw eigen logo of een eigen ontwerp er op laten bedrukken!