Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Koffiebekers professioneel laten bedrukken

Wilt u professioneel ogende koffiebekers bedrukken? Bij Koffiebekerbestellen.nl kunt u drinkbekers van karton of plastic laten bedrukken met een logo of opdruk naar keuze. De kleuren zijn helder en in full-color wat uw bedrijfsnaam en logo goed naar voren doet komen. Zo kunt u in beperkte tijd snel aan uw branding werken.

We leveren bedrukte koffie- en theebekers in grote kwantiteiten zodat deze laag in prijs zijn. Vanaf 1000 stuks hebt u al een lading aan professionele bekers. Voor hoeveelheden van 50000 stuks is de prijs zelf nog lager. Laat daarom uw koffiebekers bedrukken bij Koffiebekerbestellen.nl.

Kartonnen en plastic koffiebekers

De koffiebekers die u kunt laten bedrukken zijn uitgevoerd in karton of plastic. Beide uitvoeringen zijn zowel geschikt voor koude als warme dranken. De opdruk blijft in alle gevallen bewaard en zal zijn full-color afbeelding behouden.

De formaten die wij leveren zijn van 15, 18 of 25 centiliter (6, 7 of 8 oz). Deze drinkbeker formaten zijn geschikt voor koffie en thee-automaten wat het bijvullen van dergelijke apparaten zeer gemakkelijk maakt. De prijs per stuk is voor ieder type model hetzelfde wanneer deze in zeer grote hoeveelheden worden besteld. U kunt bij Koffiebekerbestellen.nl dus goedkoop plastic en kartonnen koffiebekers bedrukken voor ieder type automaat.

Accessoires voor drinkbekers

Naast het bedrukken van koffiebekers kunt u bij Koffiebekerbestellen.nl ook een ruim assortiment aan drinkbenodigheden bestellen. Zo leveren wij roerstaafjes voor in een dispenser. Tevens mogen de creamsticks en suikersticks natuurlijk niet ontbreken. Handig voor reizende klanten die snel een warme drank willen klaarmaken of voor werknemers die ’s ochtends snel wakker willen worden. We leveren overigens houten en plastic roerstaafjes.

Verder zijn er koffiedeksels te bestellen met een drinktuit zodat de warme drank warm blijft. Met name nuttig voor locaties in de buitenlucht waar een warme drank als koffie of thee snel afkoeld. Daarnaast leveren we draagtrays voor feestelijke gelegenheden of wanneer u dranken levert aan grote hoeveelheden aan klanten. Al met al kunt u bij koffiebekerbestellen.nl terecht indien u bijbehorende accessoires zoekt indien u bij ons persoonlijke koffiebekers wilt laten bedrukken.