Voordelen van een screenprotector

      Reacties uitgeschakeld voor Voordelen van een screenprotector

Een screenprotector is een glazen of plastic laag die u aan kan brengen op het scherm van uw smartphone. Door een screenprotector aan te brengen op uw smartphone voorkomt u krassen op uw beeldscherm en zo houdt je smartphone ook nog eens meer waarde – mocht je hem over een tijdje weer verkopen!

Plastic screenprotector

Gebruikt u uw smartphone niet heel veel of heeft u een book- of flipcase telefoonhoesje? Dan is een plastic screenprotector voor u een goede keuze. Een plastic screenprotector zorgt dat uw mobiel krasvrij blijft en is zo dun dat u bijna niet zal merken dat de plastic screenprotector op uw scherm is geplakt. De plastic screenprotector is dunner dan de glazen screenprotector en biedt daarom iets minder bescherming tegen barsten in uw scherm. Een plastic screenprotector is eenvoudig aan te brengen, omdat deze flexibel is. Het nadeel aan de flexibiliteit is dat de kans op luchtbubbels, onder de screenprotector, groter is dan bij een glazebn screenprotector.

Wilt u een plastic screenprotector aanschaffen en er zeker van zijn dat er geen luchtbubbels onder uw plastic screenprotector komen? Ga dan gewoon naar uw mobiel speciaalzaak; hier kunnen ze uw screenprotector vaak eenvoudig en gratis op uw mobiel aanbrengen zonder luchtbubbels.

Glazen screenprotector

De glazen screenprotector is iets duurder dan de plastic variant, maar biedt uw mobiel wel meer bescherming. De kans dat uw smartphone een kras zal krijgen op het scherm is 0% en de kans op een barst is ook nihil. Doordat een glazen screenprotector wat dikker is en van gehard glas gemaakt is, voelt u de screenprotector wel zitten. Het aanbrengen van een glazen screenprotector gaat makkelijker dan bij een plastic screenprotector. Doordat de glazen screenprotector niet flexibel is, is de kans dat er luchtbellen onder uw screenprotector komen heel klein. Gebeurt dit toch? Probeer dan met een pinpas de bellen weg te drukken en wacht dan een half uur. Het is namelijk vaak zo dat de luchtbellen vanzelf weer weg gaat bij een glazen screenprotector.

 

Opzoek naar een glazen- of plastic screenprotector? Kijk dan op telefoonhoesjes-paradise.nl. Bij elke bestelling krijg u één gratis screenprotector!

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/