Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

VoIP bellen, maar hoe en wat?

verdwijnen. Er zijn dan twee mogelijkheden om over te stappen naar VoIP bellen via de nederlandse provider. Aan beide opties zitten een heleboel voordelen, het ligt er maar net aan wat het meest geschikt is voor uw organisatie. Bij sommige organisaties zal VoIP bellen door gebruik te maken van een SIP trunk geschikter zijn, maar bij andere organisaties is juist VoIP bellen via cloud telefonie een veel betere optie. Als u niet weet welke van de twee methoden uw organisatie moet kiezen, dan is dit artikel zeer geschikt om uzelf in te lezen over de ins en outs van VoIP bellen.

VoIP bellen: SIP trunk

Als uw organisatie ervoor kiest om met behulp van de SIP trunk VoIP te bellen, dan is de volgende situatie op uw organisatie van toepassing. De oude telefooncentrale wordt door ons aangesloten op een SIP trunk van De Nederlandse Provider. Zodra dat moment is geschied, zal uw organisatie VoIP kunnen bellen. De voordelen van VoIP bellen met een SIP trunk is dat uw organisatie flink zal besparen op telefoniekosten; er een grote hoeveelheid aan extra nieuwe functies beschikbaar zullen worden; bij calamiteiten worden de omroepen gewoon omgeleid én iedereen behoudt zijn of haar bestaande telefoonnummer. Er hoeft bij deze techniek van VoIP bellen geen nieuwe apparatuur ingekocht te worden, en alles wordt door ons geregeld.

VoIP bellen: cloud telefonie

Cloud telefonie heet ook wel hosted VoIP, waarbij uw organisatie vanaf het moment van aansluiting via een telefooncentrale belt die in de cloud zit. Er zitten heel veel voordelen verbonden aan deze manier van VoIP bellen. Ten eerste krijgt uw organisatie een gloednieuwe telefooncentrale, maar daarnaast zitten er ook geen dure onderhoudscontracten verbonden aan die telefooncentrale! Doordat het in de cloud zit, hoeft het niet onderhouden te worden. Met deze manier van VoIP bellen zijn ook een heleboel nieuwe functies beschikbaar én uw organisatie bespaart grandioos op abonnementen en gesprekskosten. Waar wacht u nog op? Kijk vandaag nog op de website van De Nederlandse Provider, of neem contact met ons op om te kijken welke methode van VoIP bellen voor uw organisatie het meest geschikt is.