Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Mooie LED spots GU 10

Mooie LED spots GU 10

Haal de hoogte kwaliteit LED verlichting in huis met de GU 10 spots van Ledlampenkopen.nu. Deze zijn leverbaar in verschillende wattages. U kunt dus elke gewenste sfeer creëren dankzij deze ledlampen. Wist u dat halogeenlampen gemakkelijk te vervangen zijn voor gu10 LED spots? Het is hierbij wel belangrijk om erop te letten dat de ledverlichting de warmte goed kwijt kan in het armatuur. Twijfelt u hier over? Vraag de specialisten van Ledlampenkopen.nu gerust om advies. Dat steeds meer mensen kiezen voor ledverlichting is een logische keuze. Vergeleken met halogeen- of gloeilampen gaat ledverlichting 50 keer langer mee.

Voordelen GU10 LED spots

Indien u besluit over te stappen naar LED verlichting dan profiteert u van een aantal voordelen:

  • Het warme licht dat u gewend bent van halogeen verlichting is vergelijkbaar met GU10 LED spots, alleen nu loopt uw energiebesparing op tot wel 90%
  • De LED spots gaan erg lang mee, wel 30.000 uur
  • In tegenstelling tot halogeen en spaarlampen is ledverlichting vele malen milieuvriendelijker

Dimbare LED spots

Uw LED verlichting dimmen? Geen enkel probleem. In de webshop vindt u diverse dimbare LED spots en dimmers. Deze zijn in de meeste gevallen geschikt voor alle gangbare ledlampen. Voortaan dimt u perfect zonder flikkeringen. Zo is een veel verkochte dimmer uit het assortiment de Lybardo ITEC dimmer. Deze dimmer is uitermate geschikt voor alle Lybardo LED lampen en de lampen van de bekende merken. De dimmer werkt optimaal vanaf 7 Watt aangesloten dim vermogen.

Bestel uw LED spots GU10 gemakkelijk online

Heeft u het complete assortiment bekeken en een geschikt LED spot GU10 exemplaar gezien? Wacht niet en plaats uw bestelling online. In de meeste gevallen ontvangt u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis. Bij Ledlampenkopen.nu bent u verzekerd van een ruime collectie LED spots. Meer weten? Breng een bezoek aan de website.