Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Met een virtual assistant heb ik geen zorgen meer

Sinds ik bij SAM assistants een virtual assistant ingehuurd heb of ik mij helemaal geen zorgen te maken over bepaalde werkzaamheden op mijn werk. Als eigenaar van een bedrijf ben je veel je bedrijf aan het promoten in andere landen en dus vaak weg. Hierdoor had ik gewoon geen tijd om mijn administratieve werkzaamheden goed te kunnen verrichten. Het is weleens gebeurd dat ik een grote fout hierin had gemaakt, omdat ik het te druk had met belangrijkere zaken. Daarom wilde ik een assistent die mij kon helpen vanaf een andere werkplek.

Wat doet een virtual assistant allemaal?

Het is eigenlijk heel simpel wat een virtual assistant allemaal voor een opdrachtgever kan doen. Bijvoorbeeld in mijn geval de administratie van het bedrijf. Daar heb ik echt geen tijd voor omdat ik vaak op reis ben naar andere landen om daar zaken te doen. Wat de assistent nog meer doet is ook e mailmarketing. Dit houdt in dat ze een nieuwsbrief opstelt elke week voor ons bedrijf en ervoor zorgt dat deze bij de klanten terecht komen. Hiermee hebben we toch een kleine interactie met onze klanten en dat willen we houden. Ze doet ook het beheren van de social media van ons bedrijf. Wij hebben bijvoorbeeld een eigen facebookpagina waar we veel posts en updates plaatsen. De virtual assistant is daar verantwoordelijk voor en dat is erg fijn om al die taken bij haar te leggen.

De beste assistants bij SAM assistants

Mijn assistent heb ik via het bedrijf SAM Assistants. Ik kwam daar via een goede connectie van mij toen ik aan het zoeken was naar een assistent op afstand. Toen ik op gesprek ging bij SAM assistants merkte ik meteen dat ze mij zo goed mogelijk wilde matchen met een persoon waar ik goed mee kan opschieten. Dit hebben ze ook goed gedaan, want ik kan nu echt niet meer zonder mijn virtual assistant. Ik raad SAM assistants echt aan!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de diensten die SAM Assistants allemaal aanbiedt? Bekijk dan de website van Sam Assistants via www.sam-assistants.nl voor meer informatie over het bedrijf en de diensten.