Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Spiegelpracht

Eén van de voorwerpen die écht onmisbaar zijn in huis, dat zijn wel zeker spiegels, die u naar wens kunt aanpassen bij Spiegelpracht. Zoals onze naam al suggereert, zijn we gespecialiseerd in het verkopen van spiegels, die volledig naar wens zijn aan te passen aan het interieur van een ruimte of woning. Bij ons krijgt u alleen de mooiste spiegels, die uit te zoeken zijn in een aanbod van wel meer dan 300 verschillende modellen. Bijna iedere spiegel kan geproduceerd worden in de gewenste afmetingen, tot wel 2,5 meter lang of breed. Daarnaast kunnen de spiegels ook op andere manieren gemodificeerd worden.

Spiegelmodificatie bij Spiegelpracht

Spiegels in allerlei verschillende soorten en maten die te krijgen zijn bij Spiegelpracht. Dat niet alleen, ze kunnen ook een heleboel verschillende functies krijgen. Het is namelijk mogelijk om ze te verwarmen tegen condensatie. Wanneer u dus gedoucht heeft, dan kunt u de spiegel nog steeds gebruiken om in te kijken zonder dat er een laagje condens op blijft zitten. Daarnaast kan er ook een klok ingebouwd worden, zodat u minder snel de tijd kunt vergeten waardoor u te laat op het werk komt. Een aantal andere opties zijn een onderliggend planchet, ambilight in verschillende kleuren en dan zijn we nog niet uitgepraat over alle mogelijkheden.

Kiezen voor Spiegelpracht

Als het gaat om spiegels, zit u bij Spiegelpracht wel goed. Wij houden ontzettend veel van onze klanten, en zijn pas tevreden wanneer ze naar huis zijn gegaan met een spiegel waar ze écht blij mee zijn. We streven altijd naar volledige tevredenheid. Wanneer u een spiegel bij Spiegelpracht bestelt krijgt u 2 jaar garantie. Wanneer u bij ons langskomt, weten we zeker dat we een spiegel kunnen vinden die het beste bij uw visie past omdat we meer dan 400 modellen hebben. De kans is dus zeer groot dat we uw perfecte spiegel kunnen vinden!

Betrouwbare levering

Tot slot kunt u van Spiegelpracht verwachten dat we een uitstekende service hebben, met een betrouwbare levering van de spiegel. Onze producten worden allemaal zorgvuldig verpakt in een speciaal ontwopren verpakking die de kans op barsten en breken minimaliseert.