Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Excentrieke schoenen koop je bij Shoelia

Bij Shoelia koop je altijd schoenen die net een beetje anders zijn. De schoenen zijn altijd voorzien van een hoop kleuren en vallen zeker op. Je kunt bij hen terecht voor dames- en herenschoenen en het aanbod is enorm. Er zijn schoenen te koop voor trouwerijen, voor feestjes, maar natuurlijk ook gewoon voor in het dagelijkse leven. Je kunt ook kiezen voor trouwschoenen van Shoelia voor heren.

Shoelia met logo

Met Shoelia schoenen kun je zelfs reclame maken voor je bedrijf. De schoenen kunnen namelijk worden bedrukt met een logo. Je kunt de schoenen geheel zelf samenstellen, waardoor de schoenen een mini versie worden van jouw bedrijf. Zo kan je de schoenen de bedrijfskleuren geven een logo aan de zijkant of op de neus laten drukken. Samen met de ontwerpers van Shoelia kun je de schoen zo ontwerpen dat dit een goede uitstraling is voor jouw bedrijf. Het leveren van de schoenen met een logo duurt wel ongeveer zes tot acht weken, maar dan heb je ook wel een schoen die niemand anders heeft en is het ook een stuk reclame voor je bedrijf.

Shoelia zelf ontwerpen

Omdat er veel verschillende kleuren en prints zijn, kan je natuurlijk veel combinaties maken. Het aanbod in de winkel en op de website wisselt iedere maand, maar misschien wil jij net even een ander soort schoen dan het aanbod biedt. Je kunt dan ook je eigen schoen bij shoelia samenstellen en je maakt hiermee een unieke schoen die niemand anders kan hebben. Met de ontwerper ga je kijken naar de mogelijkheden en kies jij de kleuren en materialen voor de schoenen. 

Accessoires

Naast schoenen verkoopt Shoelia meerdere items. Zo kan je bij hen ook riemen kopen met felle kleuren of een eigen ontwerp. Het aanbod is nog groter, want je kunt er ook sokken, vlinderdassen en overhemden kopen en ontwerpen. Daarnaast kun je bij hen ook een cadeaubon kopen, want hoe leuk is het om Shoelia cadeau te doen?! Je kunt zelf de prijs van de cadeaubon bepalen en de bon heeft ook geen einddatum waar aan gehouden dient te worden. De cadeaubon zal ook feestelijk worden ingepakt en je kunt je eigen tekst of boodschap hieraan toevoegen.