Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een touringcar huren

Een touringcar huren kan makkelijk en snel bij Noot. Helaas wist ik dit niet toen ik voor het eerst een bedrijfsuitje moest organiseren. Ik had aan alles gedacht, een mooie locatie, leuke activiteiten en alle tijden, behalve het transport. Ik moest een touringcar huren, maar ik had geen idee waar dat kon. Het drong er ook wel echt aan, want het bedrijfsuitje was volgende week gepland, dus ik moest snel met een plan komen. Gelukkig vertelde een snelle Google-search mij dat Noot het ideale bedrijf was om een touringcar te huren. Dit werd bevestigd door wat ik vond op de website, ik was helemaal om. Ik heb ze snel gebeld om alles te regelen voor volgende week.

Een touringcar van Noot huren

Een touringcar van Noot huren is een van de makkelijkste dingen ter wereld. Ik belde ze gewoon op om het te hebben over het huren van een touringcar, en ze konden me meteen wijzen naar de touringcar die het meest geschikt was en alle opties die erbij kwamen kijken. Ik moest voor een relatief grote groep het bedrijfsuitje regelen, 60 man, dus ik had een grote touringcar nodig om te huren. Gelukkig had Noot zo’n touringcar in het assortiment staan. Voor het gemak kon ik ook twee bussen die ieder 30 man aan capaciteit hadden huren, dit leek me wat praktischer dus ik ging ervoor. Toen had ik de mogelijkheid om de luxe van de touringcars te verhogen. Mijn baas had me een ongelimiteerd budget gegeven omdat het bedrijfsuitje het 50-jarige bestaan van het bedrijf zou vieren, dus ik heb maar alle luxe genomen die mogelijk was. Je viert het groots, of gewoon niet.

De dag zelf

Daar was de dag zelf eindelijk dan, de touringcars die gehuurd waren stonden al keurig netjes op tijd te wachten op het parkeerterrein. Iedereen stapte in en we waren op weg. De dag zelf was een groot succes, iedereen genoot er veel van. Aan het einde van de avond stonden de touringcars alweer klaar om ons terug te brengen, wederom keurig op tijd. In het vervolg zou ik Noot zeker aanraden!