Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Completer aanbod maaltijdboxen

 

 

 

Freshboxplaza.nl biedt een podium voor lokale maaltijdboxen en landelijke maaltijdboxen. Freshboxplaza.nl kiest bewust om ook ‘kleinere’ lokale maaltijdboxen een kans te bieden naast de grotere landelijke maaltijdboxen zodat er een eerlijk en transparant beeld wordt gegeven van het aanbod. Naast de boxen HelloFresh en Mathijs maaltijdbox (tegenwoordig Familybox) zijn er vele maaltijdboxen die een lokale bezorging hebben in plaats van een landelijke. Vooral in de grote steden zijn een aantal aanbieders Ook is er gekozen om hun producten te promoten op Freshboxplaza.nl, een vergelijkingsplatform voor maaltijdboxen. Niet alleen biedt dit een transparant beeld voor de consument van het volledige maaltijdboxlandschap, maar geeft het de lokale versbezorging een kans om mee te groeien.

 

Om goed maaltijdboxen te vergelijken is een compleet aanbod nodig en dit aanbod wordt op korte termijn gepresenteerd op Freshboxplaza.nl.

 

Vanaf aankomend weekend kunnen aanbieders van lokale maaltijdboxen zich aanmelden op de website van Freshboxplaza.nl en hiermee een plaatsing opeisen op het platform. De reden hiervan is dat Freshboxplaza.nl een eerlijker en transparanter beeld wil schetsen van het aanbod van maaltijdboxen in Nederland. Zo kunnen consumenten tijdens hun zoektocht naar de beste maaltijdbox uit een groter aanbod kiezen. 

 

Maaltijdbox met mate

 

Bezoekers op Freshboxplaza.nl staan voorop bij deze keuze – maar een hand uitreiken naar de lokale versbezorging speelt ook absoluut een rol. “Als vergelijkingswebsite wil je natuurlijk het complete maaltijdbox-landschap in kaart brengen, zodat een oriënterende consument alle boxen in overweging kan nemen.” zegt Dennis van Drunen, oprichter van Freshboxplaza.nl. “Maar als ondernemer weet ik hoe moeilijk het kan zijn om je bedrijf een boost te geven, zeker wanneer er beperkt marketingbudget is. We bieden kleinere maaltijdboxen een gratis podium op onze website – domweg omdat het eerlijker is”.

 

de ins en outs Freshboxplaza.nl

 

Freshboxplaza.nl is ruim twee jaar geleden opgericht en biedt een platform om maaltijdboxen te vergelijken. Freshboxplaza.nl is een vergelijkingswebsite met uitgebreide informatie over maaltijdboxen en focust zich niet alleen op korting of koopjesjagers – bezoekers doorlopen hierdoor een groot gedeelte van hun klantreis op het Freshboxplaza-platform om zo de beste keuze te maken.

 

 

 

http://www.freshboxplaza.nl/