Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Een PVC vloer is echt zo verkeerd nog niet!

Een PVC vloer is echt zo verkeerd nog niet!

Wanneer je van plan bent om een nieuwe vloer in je woning te (laten) leggen ben je de optie PVC vast al wel eens tegen gekomen. Veel mensen denken bij PVC aan kunststof en linken dit vervolgens weer aan een goedkope uitstraling en andere veelal negatieve gedachten. De meeste mensen zullen dan ook al gauw een andere soort vloer, zoals laminaat bijvoorbeeld, verkiezen boven een PVC vloer

Toch hoeft PVC helemaal niet zo’n goedkope uitstraling te hebben als je misschien denkt. Want de technieken voor het vervaardigen van PVC zijn tegenwoordig dusdanig verbeterd dat PVC van alle mogelijke prints kan worden voorzien. Zelfs van een echte houtlook print. Hierdoor is een dergelijke vloer nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Wel profiteer je van vele voordelen. Welke dit zijn? En waar je zo’n mooie vloer kunt bestellen? Dat lees je allemaal in deze blog. Lees dus snel even verder.

 

Voordeel op voordeel, dat is het mooie van PVC

We snappen dat je niet kunt wachten om te lezen over de vele voordelen van PVC, daarom beginnen we meteen maar met het eerste, en in onze ogen, tevens belangrijkste voordeel van een PVC vloer: de bestendigheid. Omdat een PVC vloer wordt opgebouwd uit verschillende lagen polyvinylchloride is het ontzettend sterk en gaat het veel langer mee dan andere soorten vloeren. Tevens beschikt PVC over een slijtvaste bovenlaag. Hierdoor is de vloer krasbestendig en hoef je dus niet bang te zijn dat je precies kunt zien waar je met een stoel of kast bijvoorbeeld over de vloer heen hebt geschoven.  

Een tweede voordeel van PVC is dat het een zeer hygiënische vloer is die gemakkelijk te reinigen is. PVC is een glad materiaal dat vrijwel naadloos kan worden gelegd. Geen irritante kieren en naden dus waar vuil en stof zich tussen kunnen ophopen. Dit maakt dat de vloer bijdraagt aan een hygiënische leefomgeving, voor mens en dier! Wil je vloerverwarming plaatsen of ben je bang voor contactgeluid en daardoor geluidsoverlast? Ook dan is een mooie PVC vloer de juiste keuze.

 

Bebo Parket: het adres voor jouw nieuwe PVC vloer

Hebben we je kunnen overtuigen en ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van PVC vloeren? Bij Bebo Parket ben je aan het juiste adres! Ontdek de mogelijkheden.

 

https://www.beboparket.nl/