Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Zo kies je jouw pasvorm onderbroeken!

De meeste mannen denken bij onderbroeken alleen aan één soort boxershort. Er zijn echter veel meer soorten onderbroeken verkrijgbaar tegenwoordig. Misschien zit er wel een soort onderbroek bij waar jij binnenkort helemaal gek op bent? In deze blog bespreken we de mogelijke soorten onderbroeken waar een man uit kan kiezen. Lees dus gauw verder en ontdek alle mogelijke varianten. 

 

Boxershorts met korte of lange pijpen

De boxershorts verdelen we in boxershorts met korte en lange pijpen. Deze twee varianten verschillen van elkaar in uiterlijk en comfort. Bij een boxershort met korte pijpen lijken je bovenbenen namelijk breder. Wanneer je daadwerkelijk brede bovenbenen hebt, is het comfortabeler om voor een boxershort met lange pijpen te kiezen. De korte pijpen zullen namelijk sneller omhoog kruipen en snijden. 

 

Wijde boxershort

De wijde boxershort is erg populair geworden. Het heeft een beetje een uitstraling van een zwembroek en wordt als erg comfortabel ervaren. Het gedeelte van jouw lichaam in de onderbroek voelt namelijk erg vrij. Je zult dus sowieso geen last hebben van snijdende en beknellende pijpen. Door de stijgende populariteit, kun je bij veel aanbieders, zoals Underwear District, nieuwe wijde boxershorts kopen. Je vindt ze tegenwoordig in veel verschillende kleuren en prints. Veel jongeren laten ook graag een stukje van de onderbroek zien, boven hun broek. 

 

Herenslip

In de herenslip zijn de benen vrijwel volledig bloot te zien. Jouw heupen en kruis worden hierin wel gedekt. Deze soort onderbroek is vooral populair bij fanatieke sporters. In deze onderbroek zijn vrijwel alle spieren namelijk goed te zien. Daarnaast knelt het minder dan bij boxershorts. 

 

Herenstring  

In deze herenstring wordt enkel het kruis gedekt. De heupen worden alleen gedekt door een elastieken band. Dit maakt het de blootste variant, onder de onderbroeken. Sporters en mensen die veel zitten zijn fan van dit soort onderbroeken, maar het lijkt wellicht niet de meest mannelijke variant. 

https://www.underweardistrict.nl/nl/