Knaapfashion
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een animatievideo laten maken door een gespecialiseerd bedrijf

Een animatievideo laten maken over je bedrijf of product geeft je ongekende mogelijkheden voor de presentatie. Je kunt zo een animatie gebruiken voor je website, maar ook op sociale media of als je met je bedrijf op een beurs staat. Als je een animatievideo gaat laten maken, kun je daar al je eigen wensen in laten terugkomen. Een animatie is vaak heel verhelderend en maakt daardoor meer indruk dan wanneer je dezelfde informatie op papier zet. E-commerce met een animatievideo spreekt enorm aan en daarom maken steeds meer bedrijven er gebruik van.

Animatievideo’s worden ook vaak op tv gebruikt

Televisieprogramma’s maken ook graag gebruik van animatie. Een animatievideo laten maken om bijvoorbeeld een berekening te laten zien of het beleid van de overheid goed uit te leggen, wordt vaak gebruikt in het journaal of andere actualiteitenprogramma’s. Ook consumentenprogramma’s maken er vaak gebruik van om snel duidelijk te maken hoe bepaalde zaken uitpakken voor verschillende doelgroepen. Het voordeel van een animatievideo laten maken, is dat je deze jaren kunt blijven gebruiken. Als de informatie verandert dan kan er een aanpassing worden gemaakt in de animatie of de film kan opnieuw worden ingesproken om hem weer actueel te maken.

Wie kan mij helpen bij het maken van een animatievideo?

We kunnen ons voorstellen dat je het niet ziet zitten om zelf een animatievideo te laten maken. Dat hoeft ook helemaal niet. Je kunt hiervoor een professioneel bedrijf inschakelen dat hier al heel wat jaren ervaring mee heeft. Playforward is zo een bedrijf. Op hun website kun je voorbeelden bekijken van animatievideo’s die zij hebben gemaakt voor hun opdrachtgevers. Zo krijg je een beeld van hoe het eruit ziet en kun je je voorstellen hoe zo een filmpje voor jouw bedrijf zou kunnen werken. Je vindt op de website informatie over de tarieven, uiteraard kun je contact opnemen met Playforward als je meer informatie wilt over het laten maken van een animatievideo.