Knaapfashion
Image default
Zakelijke dienstverlening

Directe passagiersinformatie via narrowcasting software

Help mensen op reis door slimme bewegwijzering en passagiersinformatie te installeren met narrowcasting software. U houdt iedere reiservaring soepel en aangenaam door relevante informatie aan de doelgroep door te geven. InfoScreens installeert het PADS4 systeem om uw bestaande database real-time passagiers- en reisinformatie aan te bieden. Denk dan aan informatie voor luchthavens of bus- en treinstations. Vanuit een centraal punt beheert u alle aangesloten schermen zodat u direct informatie aan kunt passen. Veranderingen, vertragingen en calamiteiten worden op deze manier simpel en snel doorgegeven aan de reizigers. Tevens kan informatie gecombineerd worden via digital signage. De innovatieve narrowcasting software maakt het mogelijk om het weerbericht, algemeen nieuws of evenementen allemaal te laten zien.

De bekroonde PADS4 software

Het PADS4 softwaresysteem is niet zomaar een digital signage product. Dit bekroonde systeem is een bundel van applicaties waarmee u zowel één enkel scherm makkelijk bedient, maar ook duizenden schermen tegelijk kunt aansturen. U kunt presentaties met iedere vorm van content samenstellen, zoals PowerPoint presentaties, YouTube video’s of live TV. U plant dit zelf in en distribueert en geeft weer waar en wanneer u maar wilt. Zelfs onervaren gebruikers koppelen gemakkelijk real-time informatie vanuit elke gegevensbron. De oplossingen van InfoScreens maken het dus voor iedereen mogelijk om belangrijke (bedrijfs)informatie te delen via de digitale weg.

Ontdek meer over dit ervaren bedrijf

Al sinds 2000 is InfoScreens actief op de markt van digital signage middels het gebruik van narrowcasting software. Deze jarenlange ervaring is zeer belangrijk om tot een succesvol project te komen. Zij adviseren, realiseren, houden het project in stand, beheren, hosten en bieden u waardevolle service. De projecten van dit bedrijf onderscheiden zich in hun eenvoud. Zij hebben aandacht voor de technische realisatie en de organisatie van het contentbeheer. Koop projecten ineens af of bekijk de diverse mogelijkheden om hard-, software en diensten middels een vaste maandelijkse vergoeding af te nemen.

https://infoscreens.nl/