Knaapfashion
Image default
Bedrijven

43einhalb

Op zoek naar korting op het merk 43einhalb?

Het Duitse merk 43einhalb dankt de naam aan de schoenmaat van de oprichters. Naast sneakers, biedt 43einhalb ook veel kleding en accessoires aan. De standplaats van dit merk is Fulda en Frankfurt. Het geeft wel aan dat 43einhalb een naam heeft in Duitsland. Naast 2 fysieke winkels hebben ze ook een goedlopende webshop. Om meer te weten te komen over de precieze locatie van één van de winkels van 43einhalb lees je hier alles over op Sneakerplaats. 

Mocht je in Duitsland op zakenreis zijn of op vakantie? En ook nog in de buurt van Fulda of Frankfurt; vergeet dan niet de winkel op te zoeken. Denk aan merken als Nike, adidas, new balance en Asics als top 4 van hun populairste en meest verkochte sneakers. Ook voor speciale releases kun je bij hun goed slagen. Denk bijvoorbeeld aan de speciale Jordan releases. En goed om te weten: dit merk en de klantenservice worden door klanten zeer goed beoordeeld. Wel zo fijn om te weten!

Het sneakerplatform Sneakerplaats

Voor een sfeerimpressie en reviews, kun je veel informatie vinden op Sneakerplaats. Of je nu een review zoekt of informatie wilt over hoe je een sneaker kunt retouren. Je kunt dit allemaal vinden op Sneakerplaats. Ook voor contactgegevens of de klantenservice zijn de gegevens snel te achterhalen via Sneakerplaats.

En als kers op de taart: kortingen. Deze houdt Sneakerplaats uitstekend voor je bij. Gratis en met een hoop liefde. Neem eens een kijkje op de site. Laat je verrassen door het grote aanbod en de hoge kortingen!

Genieten van veel meer toffe sneaker content

En daarnaast kun je uiteraard genieten van nog veel meer sneaker content. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons sneakerforum, of bij onze “sneaker van de dag”. Hier vind je alle dikke sneakers waar jij naar op zoek bent! Ben jij dus een echte sneakerfreak? Neem nu een kijkje!

https://sneakerplaats.com/43einhalb/