Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Stukadoor Dordrecht: post van een zeer oude non

Leuke stukadoor Dordrecht. We gaan het eerst even hebben over het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. Het gaat om een zeer groot, oud klooster in Ell nou dan weet je het wel. Dan komt eerst de vraag waar ligt Ell? Ell is een dorp in het noorden van onze provincie Limburg. U en ik eten de lekkere vlaai, horen de zachte g en zien het bronsgroen eikenhout. U en ik weten dat altijd geldt: eikenhout is eikenhout, eikenhout is hout. Er zitten ook foto’s in de envelop. Stukadoor Dordrecht.

Er zitten ook veel foto’s in de zeer grote envelop

Stukadoor Dordrecht. De heer Ad van de Gele Lo, de heer Ed van de Gele Lo, en tot slot de heer Jo van de Gele Lo bekijken de inhoud van de zeer grote envelop zeer goed. De plattegrond laat heel goed zien dat het gaat om een zeer groot klooster met maar liefst 1115 kamers. Het aantal nonnen is in de laatste jaren flink gedaald, veel nonnen zijn dood en de aanwas is zeer klein. Er zijn op dit moment nog maar 15 nonnen over. Stukadoor Dordrecht.

Moeder overste heeft grote plannen met het oude klooster

Stukadoor Dordrecht. Moeder overste, haar naam is Maria van de zeer oude non No Mas, heeft grote plannen met het klosster. Het gaat om het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. De 1115 kamers in het oude klooster zijn allemaal even groot, alle kamers zijn vierkant. De kamers hebben een lengte van 10 meter. De kamers hebben een breedte van 10 meter. Elke kamer heeft een eigen nummer, en iedere kamer heeft eigen teksten. Een spreekwoord, een gezegde, een spreuk, of mooie zinnen, kortom allerlei. Stukadoor Dordrecht.