Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Zinzi sieraden

Zinzi sieraden

Grote kans dat jij het Nederlandse sieradenmerk Zinzi kent. Je komt het veel tegen in de juweliers, in online webshops of van de reclames. Zinzi is opgericht in 2003 en heeft 3 bekende gezichten als ambassadrices voor alle reclame uitingen. Dit zijn: Fatima de Melo, Lieke Martens en Kim Feenstra. Ik ben zelf dol op de sieraden van Zinzi. Ze hebben een brede collectie en voor elke vrouw zit er wat moois tussen! In dit blog laat ik je een aantal mooie items zien. 

Zinzi Ringen

Op zoek naar een mooie ring? Zinzi heeft een uitgebreide collectie met ringen. Zinzi heeft vooral veel zilveren sieraden in het assortiment. De meeste ringen zijn dus ook zilver. Ze zijn mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. De ringen zijn afgewerkt met rhodium. Dit zorgt ervoor dat de ringen langer hun glans behoudt. Ik heb zelf meerdere Zinzi ringen. De kwaliteit hiervan blijft erg mooi. Op dit moment heeft Zinzi een aantal nieuwe ringen in het assortiment en ik zit erover na te denken om weer een mooie ring aan te schaffen! Deze ringen zijn ook heel geschikt om als cadeau te geven. 

 

Zinzi kettingen

Naast de ringen heeft Zinzi ook geweldige kettingen en colliers in de collectie. Elk half jaar komt Zinzi met een nieuwe collectie, waardoor ze mee gaan met alle huidige trends. Dit is goed terug te zien in de sieradencollecties. De Zinzi Kettingen zijn prachtig. Zo hebben ze zilver gecombineerd met goud en maken ze gebruik van mooie hangers en strassteentjes. Maar ook tijdloze kettingen zitten in het assortiment.

Zinzi armbanden

De armbanden kunnen natuurlijk niet ontbreken. De Zinzi armbanden bestaan uit verschillende soorten maten en zijn vaak in maat verstelbaar. ER zijn hele opvallende armbaden met kleur, bedeltjes en steentjes maar ook van de armbanden zijn er veel simplistische sieraden. Dus ga je voor een mooie gouden armband, zilver of toch liever een opvallende? Voor iedereen zit er wel wat in het assortiment. 

Dit is een kleine greep uit het Zinzi assortiment. Er zijn natuurlijk naast ringen, kettingen en armbanden nog veel meer sieraden. Zinzi staat voor betaalbare luxe. De sieraden zien er dus erg mooi uit maar met een fijn prijskaartje! Heb jij al mooie Zinzi sieraden?

https://www.trendjuwelier.nl/zinzi-sieraden/