Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Trends Mannenmode Herfst en Winter 2021

Het is momenteel nog lekker weer en de korte broeken kunnen dus nog steeds aangetrokken worden. De zon blijft echter in Nederland niet voor altijd schijnen, en dus is het tijd om naar de trends van de herfst en winter 2021 te kijken.

 Vaak zijn er niet veel verschillen te vinden als je kijkt naar de trends van het voorgaande jaar. Zo ook dit jaar, veel kleuren zijn terug gekomen van vorig jaar. Deze verschillen echter wel in tint en qua kleding wordt er altijd wel een detail toegevoegd wat de trend zet.

Kleuren

Design Options, een bedrijf dat een preview geeft van de kleurenschema’s betreft modeseizoenen, heeft een schema gepubliceerd betreft mannenmode herfst en winter 2021. In dit schema staan kleuren zoals, okergeel, beige en jeans blauw. Deze kleuren zijn aan de zachte kant en passen daarom ook perfect bij de ‘houthakkers stijl’, die een aantal jaar geleden ook al gesignaleerd was in modeland.  Op fashionwebgraphic, ook een bedrijf die gespecialiseerd is in het voorspellen van kleurenschema’s op het gebied van mode, staat ook een schema weergegeven van het herfst/winterseizoen van 2021. In dit schema staan naast de eerder genoemde kleuren ook een aantal fellere kleuren weergegeven, namelijk Cabaret, Tomato Puree en Aqua Splash.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed

Trends

Op FashionUnited zijn een aantal trends uitgelicht, deze kwamen volgens hen echt naar voren op de Fashion week. Zo werd er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een aantal felle regenboogtinten, en Pop Art kwam duidelijk naar voren in een aantal ontwerpen. Een zeer tegengestelde trend in vergelijking met regenboogtinten, is Dusty Denim Blue, deze jeansblauwe kleur is een verandering in vergelijking met het voorgaande jaar, volgens FashionUnited. Deze trend is overigens heel makkelijk te combineren en sluit perfect aan op de rest van de kleuren van dit seizoen. Ook kwam Waxed Military Cotton duidelijk naar voren als trend. Deze sluit volgens hen aan op de voorgaande trends, die wel wat weg hadden van de militaire look.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-ondergoed

De trends van het herfst en winterseizoen van 2021 verschillen dus niet erg veel van die van vorig jaar, met uitzondering van de jeansblauwe kleur. Verder wordt er dus gebruik gemaakt van enkele felle kleuren, en deze waren ook terug te vinden bij de kledingstukken die geshowd zijn bij de Fashion Week. En met de militaire trend kan je ook zeker de plank niet mis slaan.

https://www.mijnwolfslag.nl/kantoorartikelen-hoofddorp/