Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Wil je een teddy jas kopen voor de winter? Kijk hier!

Elke winter zijn er weer nieuwe fashion in de mode en er is ook altijd een overduidelijke trends. De afgelopen jaren is het de Teddy jas geweest. Het is een jas die in veel verschillende vormen en maten te koop is. De jas heeft ook verschillende stijlen. Je kan de Teddy jas kopen voor gevarieerde prijzen. Waar de ene jas erg wijd en los is dat een nonchalante look geeft, heeft andere jas juist een heel mooi aansluitende vorm die weer heel chique staat. De Teddy jas is soms van verschillende stofjes gemaakt. De ene jas is weer dikker dan de ander en er zijn ook Teddy jassen met echt of namaak wol. 

Wol of geen wol?

Een Teddy jas kan soms erg prijzig zijn, dat heeft meestal te maken met de stof die er gebruikt is. Je kan je natuurlijk wel voorstellen dat bijvoorbeeld echt schapenwol veel duurder is dan synthetisch namaak wol. Dat maakt het voor veel mensen ook juist wel een leuke jas en daarom is deze ook vaak gekozen. Je hoeft niet percé honderde euros neer te leggen om er leuk en trendy uit te zien met de Teddy jas. Er zijn genoeg namaak wol Teddy jassen te koop die er net zo geweldig uit zien! 

Verschillende vormen en maten

De Teddy jas kun je in veel verschillende vormen en maten kopen en iedere jas geeft weer net een andere look. Zo heb je bijvoorbeeld ook Teddy jassen die de vorm hebben van een bomberjack met capuchon bijvoorbeeld. Dit geeft weer een wat stoerdere look dan bijvoorbeeld de Teddy jas die tot over de knieën valt en een kraagje heeft. 

De echte Teddy jas heeft een half lange lengte met capuchon. Zo creëer je de echte Teddy look. De capuchon moet als een soort oortjes dienen en de wol laat het als een teddy voelen.