Knaapfashion
Image default
Financieel

Voordelen en nadelen van investeren in Litecoin

Hoewel Litecoin aanzienlijk verschilt van het oorspronkelijke protocol van Bitcoin, presenteert het vergelijkbare mogelijkheden voor beleggers. Echter, met litecoïne, heb je de keuze tussen investeringen in een opkomende activaklasse of op zijn vluchtige prijsbewegingen. In dit artikel zal ik twee litecoïne-nadelen schetsen die moeten worden overwogen voordat ze in Litecoin investeren.

 

Ten eerste hebben de litecoïneontwikkelaars een nieuwe software genaamd, of # Litecoin Improvement Pro uitgebracht. Dit is een zeer agressief en experimenteel Altcoin-project, ontworpen om te concurreren met de dominante digitale valuta # Litecoin en een oplossing bieden voor handelaars die LTC willen uitwisselen voor een andere digitale valuta. Momenteel ruilt Litecoin met een snelheid van ongeveer $ 4,00 per LTC. Hoewel Litecoin zich in een opstartfase bevindt, hebben de ontwikkelaars een scherpe interesse getoond bij het zo snel mogelijk toegankelijk maken voor kleine handelaars.

Om deze reden wordt de nieuwe # LiteCoin Improvement Pro-software aangeboden als een gratis download.

 

Hoewel Litecoin een alternatieve basisvaluta gebruikt, is Litecoin eigenlijk heel anders dan de andere munten op de markt. In tegenstelling tot de meeste Altcoins, gebruikt Litecoin hetzelfde cryptografie-algoritme dat in de rest van de markt wordt gebruikt, maar de transacties veel verschillend beveiligt dan de rest. Litecoin gebruikt wat bekend staat als een poging van de transactie die garandeert dat de verzendfeest hun transactie zal ontvangen, zelfs als ze de privétoetsen niet bezitten voor hun transacties. Daarna wordt een poging gedaan door de verzendende partij om voldoende vraag naar de verzoekende partys-transactie te creëren. Zodra dit gebeurt, draagt de ontvangende partij hun saldo over naar het verzendende Partys Digital Valuta-adres.

 

Litecoin maakt gebruik van een nieuwe oplossing die verschilt van de meerderheid van andere valuta’s door te bieden wat muntfungbaarheid wordt genoemd. Simpel gezegd, munt fungibility betekent dat elke transactie die u aanbrengt op de Litecoin-blokchain geen effect heeft op een andere transactie die u maakt tot de tijd dat uw account is gesloten. Dit vermindert sterk het risico van papiergeld, waardoor UsCoin-gebruikers kunnen handelen zonder angst voor hun saldi die toeneemt en de waarde van hun transacties afnemen. Ook voorkomt deze functie individuen en organisaties die door hoepels moeten springen om toegang te krijgen tot hun fondsen. Zodra het account is gesloten, worden onberispelijke fondsen onmiddellijk doorgestuurd naar een andere litecoïne-portemonnee of een ander gedistribueerd grootboek, zoals de nucleo-netwerken of het register van Stellar.

 

Litecoin is een uniek ras van cryptografische valuta met een onderscheidende reeks kenmerken die ze onderscheiden van andere beschikbare valuta’s.

De Litecoin Software Foundation werd gevormd om de open source-code te behouden en te bevorderen die ten grondslag ligt aan het Litecoin-netwerk en het levensvatbaar houdt voor toekomstige generaties. Omdat Litecoin compatibel is met veel bestaande technologieën en vanwege de innovatieve manier waarop litecoïnen worden uitgegeven, helpt dit ook om het potentieel voor centralisatie-risico’s inherent aan andere opkomende cryptografische valuta’s te verminderen.

 

Met al deze voor- en nadelen zie ik geen litecoïne die in de nabije toekomst wordt geadopteerd als ’s werelds valuta. Er is echter een duidelijke mogelijkheid dat dit kan gebeuren, gezien de toename van bewustzijn en interesse in andere opkomende valuta’s die de bewijzen van-stake-technologie gebruiken. Als dit gebeurt, kunnen we snel een nieuw ras van bewijs van lite-munten zien die worden uitgegeven. Met deze munten zullen er niet alleen significante voordelen zijn ten opzichte van concurrerende valuta’s, maar de kosten zullen aanzienlijk neerkomen. Als u een belegger bent die van Litecoin beschouwt, zou ik u adviseren om de markt voorzichtig te bestuderen, de huidige scenario’s op korte en lange termijn te analyseren en de voor- en nadelen te overwegen voordat u investeert.

Wanneer u Litecoins wilt kopen of verkopen, gaat dit het gemakkelijkste via een wisselkantoor, zoals BitcoinMeester