Knaapfashion
Image default
Particuliere dienstverlening

Vind een tandarts in Deventer die gespecialiseerd is in angstproblematiek

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Deventer en omstreken? Neem dan eens contact op met Tandartsenpraktijk St. Jozef. Deze tandartsenpraktijk is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met angstproblemen. Als de gedachte aan een tandartsbehandeling ernstige angstgevoelens bij u oproept, zal u bij deze tandarts in Deventer op een begripvolle manier te woord gestaan worden. De tandarts biedt verschillende vormen van angstbehandeling aan die u de mogelijkheid geven om behandeld te worden zonder dat uw angst opspeelt. U kunt bijvoorbeeld onder narcose gebracht worden voor de behandeling door deze tandarts.

Bespreek uw opties op het angstspreekuur

Deze tandarts in Deventer begrijpt goed dat het een grote stap kan zijn om contact op te nemen met een tandarts als u angstig bent. Om deze reden organiseert deze gespecialiseerde praktijk een speciaal angstspreekuur voor iedereen in Deventer en omstreken die met angst voor de tandarts leeft. U kunt op afspraak naar het spreekuur komen voor een ontspannen gesprek over uw situatie en de beste manier om met uw angst om te gaan. Als u totaal niks mee wilt maken van de behandeling, kan u ervoor kiezen om onder narcose te zijn tijdens de behandeling van de tandarts. Bij een minder extreme angst kan een sedatie ook voldoende zijn. U wordt dan in een halfslaap gebracht met een combinatie van pijnstillers, een slaapmiddel en een ontspannend middel.

Een behandeling waar u niks van merkt

Heeft u een afspraak bij deze tandarts in Deventer om behandeld te worden terwijl u onder narcose bent? U zult voorafgaand aan de behandeling eerst kennis kunnen maken met de tandarts en uw vragen over de procedure kunnen stellen. Een anesthesist brengt u onder narcose als het tijd is voor de behandeling door de tandarts. Als u weer ontwaakt, is alles achter de rug. De meeste mensen zijn binnen een uur in staat om weer naar huis te gaan.