Knaapfashion
Image default
Particuliere dienstverlening

De charme van de zandcementvloer en het infrezen van een dekvloer

De zandcementvloer kent tal van voordelen. Dit vloertype maakt in diverse woningen en commerciële gebouwen onderdeel van het fundament uit. Het vloertype geldt namelijk als overgangslaag: het vormt de solide basis waarop andere vloerbedekking geplaatst kan worden. Dit vloertype is ideaal voor het aanbrengen van tegels, tapijt of hout. Er zijn tal van mogelijkheden. De zandcementvloer biedt ook de mogelijkheid tot de installatie van vloerverwarming. Multi Vloeren Brabant is een klei in het plaatsen van vloeren van zandcement. Ook kunt u dit bedrijf inschakelen voor het infrezen van een dekvloer. U heeft talloze mogelijkheden tot uw beschikking. Als u een vraag heeft over de werking of over de aanleg van een vloertype, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Het infrezen van een dekvloer wordt van A tot Z verzorgd, evenals de aanleg van een zandcementvloer.

Raadpleeg ook de brochures van deze specialist

Op de website van Multi Vloeren Brabant komt u verschillende brochures tegen met informatie over de zandcementvloer en over het infrezen van de dekvloer. Hier vindt u ook antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, kunt u altijd persoonlijk contact opnemen via de mail of het contactformulier. Bellen is natuurlijk ook mogelijk. Wist u dat het relatief eenvoudig is om vloerverwarming aan te brengen in een ondervloer van zandcement? Onder meer daarom is de zandcementvloer de meest gekozen basisvloer in woningen. Leidingen zijn er gemakkelijk in aan te brengen, wat dus ideaal is voor vloerverwarming.

Kies voor een zwevende dekvloer

Wilt u een dekvloer laten infrezen of een zandcementvloer laten storten? Als de ondervloer eenmaal ligt, kunt u ervoor kiezen de toplaag ‘zwevend’ aan te laten brengen. Dit houdt in dat de topvloer en de ondervloer los van elkaar liggen. Het voordeel: er is meer dan genoeg ruimte om te isoleren met isolatiemateriaal. De vloer kan krimpen en uitzetten zonder dat dit tot schade leidt aan de ondervloer. Wat u ook kiest, de vrachtwagen wordt door het bedrijf zelf verzorgd, evenals de benodigde materialen (met uitzondering van water). Na de aanleg- en freeswerkzaamheden wordt alles bovendien netjes opgeruimd.