Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Vacatures schadebehandelaar

Goede redenen om te solliciteren op de vacatures voor schadebehandelaar bij Rochewood

Ben je schadebehandelaar en vind je het werk leuk, maar denk je erover om een volgende stap te maken? Dan is het misschien een goed idee om de site van Rochewood te bezoeken. Want daar staan verschillende vacatures voor schadebehandelaars die ambitie hebben om meer uit hun carrière te halen. Rochewood biedt een sterke en groeiende organisatie, met de ambitie om de beste te zijn als het erop aan komt om schadebehandelaars te detacheren bij verzekeraars van naam. Het voordeel van detachering bij Rochewood is dat jij in een aantal jaar verschillende organisaties van binnenuit leert kennen. Daardoor bouw je een schat aan ervaring en kennis op, waarmee je extra waardevol wordt voor vervolgopdrachten. Zo investeer je bij Rochewood in jezelf en kun je alles uit je carrière halen wat erin zit. Goede redenen om snel de diverse uitdagende vacatures voor schadebehandelaar op de website van Rochewood te bekijken.

Wil je doorgroeien? Solliciteer op de vacatures schadebehandelaar van Rochewood

Bij Rochewood kom je terecht bij een ambitieuze organisatie. Dat betekent dat er niet alleen eisen worden gesteld aan jou, maar dat Rochewood zich ook committeert om jou te helpen je doelstellingen te bereiken. Dat doet Rochewood onder meer door je tijdens de detachering bij een opdrachtgever te laten coachen door je accountmanager. Daarnaast kun je gebruik maken van een persoonlijk opleidingsbudget voor het behalen van vakdiploma’s. Klinkt goed? Aarzel dan niet om te reageren op een van de vacatures voor schadebehandelaar op de website van Rochewood. Ben je wel werkzaam in de assurantiebranche, maar niet als schadebehandelaar? Dan zijn de vacatures in verzekeringen als: verzekeringsadviseur of vacatures casemanager misschien wat voor jou. 

Pittige eisen voor de vacatures schadebehandelaar bij Rochewood

Natuurlijk worden er pittige eisen gesteld aan schadebehandelaars die in dienst komen bij Rochewood. Als je de beste wilt worden, mag je ook eisen stellen. Zo verwacht Rochewood dat je minimaal een jaar ervaring hebt als schadebehandelaar en in het bezit bent van enkele wft-diploma’s. Ook verwachten we dat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, zodat je klanten gerust kunt stellen en makkelijk contact maakt met andere partijen in het schadeafhandelingsproces. Maar de belangrijkste eis die Rochewood heeft is dat je het werk van schadebehandelaar leuk vindt. Ben jij zo iemand? Neem dan de eerste stap om écht door te groeien en solliciteer op een van de vacatures voor schadebehandelaar op de website van Rochewood.