Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een schuifpui is een goede beslissing geweest!

Mijn man en ik hadden een kleine discussie over een nieuwe schuifpui voor ons nieuwe appartement. In ons oude huis hadden we ook een schuifpui laten zetten door een ander bedrijf, maar dat is niet helemaal goed gegaan. De deur kan nooit helemaal dicht worden gedaan en het schuiven van de schuifpui was moeilijk om te doen. Eerst waren we er zeker van om een schuifpui in het nieuwe huis te nemen, maar wat als het nog een keer gebeurt?!

Een schuifpui of een normale glazen deur?

De discussie was dus gaande of we een schuifpui of een normale glazen deur namen voor als entree naar het balkon. Ik wilde graag een schuifpui, omdat het gemakkelijk is met ruimte en het openen. Maar mijn man wilde perse een glazen deur vanwege de slechte ervaring die hij heeft gehad met het andere bedrijf. Ik vond dit onzin en had een deal gesloten met hem. We gingen langs een paar bedrijven die schuifpuien verkochten en als we een vertrouwbare hadden gevonden dan gingen we een schuifpui doen. Zo niet, dan werd het een glazen deur. Na een tijdje zoeken hadden we alleen maar bedrijven die niks om ons gaven en alleen voor het verkooppraatje gingen. Ik had al geen hoop meer dat er een schuifpui zou komen, totdat we bij Schipper Ede aankwamen. Ze groeten ons vriendelijk en we gingen samen bepaalde dingen bespreken.

Schipper Ede hielp ons!

Wat was ik blij dat we langs Schipper Ede waren gegaan. Ze hadden ons zo goed geholpen en geadviseerd dat ze mijn man overhaalde om een schuifpui te installeren. Uiteindelijk zijn we super blij met het eindresultaat. Dit is precies hoe een schuifpui moest werken en we hebben totaal geen spijt van deze keuze.

Bezoek de website!

Schipper Ede heeft nog veel meer producten en diensten waarvan u kan profiteren. Bekijk de website voor meer informatie daarover en wie weet zien wij u snel terug bij uw huidige huis of nieuwe om een product voor u te installeren in uw huis. Wij zorgen ervoor dat er hoge kwaliteit wordt geleverd en professioneel wordt gewerkt.