Knaapfashion
Image default
Auto's en Motoren

Snelheidsborden met een digitaal display

Is er een bepaalde weg in uw gemeente waar regelmatig te hard gereden wordt? Of wilt u de verkeersveiligheid in een schoolzone verhogen? In beide gevallen bieden snelheidsborden met digitaal display uitkomst. Deze geven de snelheid van voorbijgaande weggebruikers weer. Rijdt de weggebruiker de juiste snelheid? Dan zijn de cijfers groen of oranje, eventueel gevolgd door een lachende smiley. Rijdt de voorbijganger te hard? Dan worden de cijfers rood weergegeven, al dan niet gevolgd door een boze smiley. Op die manier worden bestuurders geconfronteerd met hun snelheid, wat er in veel gevallen voor zorgt dat ze hun snelheid verlagen.

Profiteer van verschillende voordelen van deze veelzijdige verkeersoplossing

Digitale snelheidsborden bieden diverse voordelen. Zo zijn ze niet alleen erg effectief, maar kunt u ze ook eenvoudig installeren en in gebruik nemen. Hierdoor is het ook een efficiënte oplossing die u mankracht bespaart. Met een radarcontrole kan de politie er ook voor zorgen dat bestuurders beboet worden en zich in de toekomst beter aan de snelheid gaan houden, maar dit kost vaak veel mankracht en is maar van korte duur. Een digitaal snelheidsbord kunt u weken of zelfs maanden op dezelfde locatie laten hangen, zodat weggebruikers blijvend geconfronteerd worden met hun snelheid. Het is zelfs mogelijk om de borden blijvend in te zetten.

Neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u overtuigd en wilt u graag snelheidsborden met een display inzetten binnen uw gemeente? Of lijkt deze oplossing u ook wel wat voor uw bedrijventerrein of parkeerplaats? Diverse soorten bedrijven kunnen deze handige verkeersoplossing bestellen bij Actime. Deze verkeersspecialist biedt diverse soorten snelheidsborden met betrouwbare meetapparatuur. Hierdoor wordt de snelheid van voorbijgaand verkeer nauwkeurig gemeten. Daarnaast biedt deze specialist ook meetapparatuur die de hoeveelheid voorbijgaand verkeer meet, zodat u ook inzicht krijgt in de verkeersdoorstroming en verkeersintensiteit op een bepaalde locatie. Wat wenst u nog meer? Neem contact op met de experts van Actime om de mogelijkheden die het best op uw wensen en noden aansluiten te bespreken.