Knaapfashion
Image default
Auto's en Motoren

Motortheorie dagcursus Deventer van 123-theorie

Wil jij graag een cursus motortheorie in Deventer volgen? Dat kan bij 123-theorie. Wij bieden niet zomaar een motor theoriecursus aan, maar een dagcursus waarbij je op dezelfde dag zal slagen bij het CBR! Hoe te gek is dat? Ons slagingspercentage ligt ook nog eens op bijna 100%, de kans dat jij in 1 keer slaagt is dus enorm. Dus zie jij het ook wel zitten om zeer snel te slagen en een heleboel tijd te besparen? Kom dan snel meedoen met één van onze theoriecursussen!

Leuke en leerzame les

Omdat we natuurlijk wel eventjes de tijd nodig hebben om onze cursisten alle motortheorie aan te leren is de aanvangstijd van onze theoriecursussen meestal om 07.00 in de ochtend. Ga de avond ervoor dus op tijd je bed in en zet je wekker zodat je je niet verslaapt. We gaan na een voorstelrondje van alle cursisten en de docent direct hard aan de slag. We beginnen de ochtend met een theorieles, welke klassikaal gegeven wordt. Tussendoor is er natuurlijk ruimte om iets te eten en te drinken. Ook mag je tussendoor vragen stellen en waar nodig zal er een herhaling van de lesstof plaatsvinden. De docent geeft op een relaxte, duidelijke en gezellige manier les. Hij gooit er af en toe een grapje tussendoor zodat er ook lekker wat te lachen valt. Een stukje ontspanning tussendoor is nooit een overbodige luxe toch? De docent is erg aardig en zeer geduldig, onze lessen zijn dan ook geschikt voor iedereen. Ook met cursisten die te maken hebben met bepaalde vormen van problematiek weet hij absoluut raad. Heb jij dus bijvoorbeeld faalangst, ADHD, dyslexie of een taalachterstand? Laat je dan zeker om die reden niet tegenhouden om onze cursus te komen volgen, wij weten precies wat jij nodig hebt!

Na de theorieles is het tijd om te oefenen, en wel met oefenexamens die precies lijken op de CBR examens.

Vervoer wordt geregeld

Rond het middaguur is het tijd om naar het CBR te vertrekken. Je gaat examen maken! Of je nu een cursus motortheorie in Rotterdam, Zwolle, Breda, Amsterdam of elders volgt, we gaan altijd met elkaar naar het CBR. Vervoer wordt door ons geregeld. Doe je best en denk aan wat je zojuist van onze docent hebt geleerd, dan slaag jij zeker te weten!

https://www.123-theorie.nl/