Met rijschool Amsterdam noord behaal jij snel dat roze kaartje

      Reacties uitgeschakeld voor Met rijschool Amsterdam noord behaal jij snel dat roze kaartje

Bij rijschool Amsterdam noord kun je terecht voor je auto, motor en bromfiets. Door onze 2 to drive-systeem is het al mogelijk om je rijbewijs al op 16,5-jarige leeftijd te halen. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten. Door onze proeflessen kunnen wij voor je kijken waar je juist moeite mee hebt, en hier ook de lessen op aanpassen. Hierdoor zijn onze lessen ook veel uitdagender dan wanneer je dit bij een rijschool doet die zich hier niet op focust. Hierdoor behaal jij veel sneller je rijbewijs en heb ne zelf de vrijheid met het reizen in je eigen voertuig.

Door rijschool Amsterdam noord bepaal je zelf hoeveel je uitgeeft

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan lessen. Daarom bieden wij de service dat je zelf kunt bepalen hoeveel je aan pakketten uitgeeft. Dit heeft allemaal te maken met hoeveel lessen jij nodig denkt te hebben, wat jij zelf al in huis hebt en wat jouw ervaring op de weg is. Zo bieden wij pakketten aan waarbij een herexamen al bij inbegrepen is, een pakket met extra lessen en een theorie boek en een pakket waarbij je maar een beperkt aantal lessen krijgt van een uur plus een rijexamen. Dit laatste is ook het goedkoopste pakket bij rijschool Amsterdam noord. Hierdoor betaal jij zelf wat jij denkt nodig te hebben.

Doordat wij het belangrijk vinden dat onze kandidaten het rijden van nu beheersen, is onze leertheorie hier ook op gefocust.  Hierdoor hebben wij ook een hoog slagingspercentage bij het CBR en heb jij dus snel je rijbewijs in je portemonnee. Door de vriendelijke instructeurs van rijschool Amsterdam noord helpen wij je graag verder bij het behalen van je rijbewijs. Wil je weten of wij goed met jou klikken? Maak dan een proefles bij onze rijschool en ervaar zelf het besturen van je auto. 

Maak vandaag dus nog een afspraak bij rijschool Amsterdam noord voor een proefles of meer informatie over de pakketten!