Knaapfashion
Image default
Vakantie

Glamping aan zee

Zon, zee en strand. Veel meer heb je niet nodig om heerlijk te genieten. Maar het kan nog beter, namelijk een accommodatie aan zee. Wat is er mooier dan je dag beginnen met je voeten in het zand, op een strand waar nog bijna niemand is? Voor jou geen eindeloze zoekplek naar een (veel te dure) parkeerplek, voor jou begint een dagje strand al zodra je je ogen open doet.

Tja, een strandhuis aan zee is voor slechts weinigen weggelegd. Maar de rest van ons kan ook van een maximale stranddag genieten. Hoe dat kan? Door het boeken van een mooie glamping aan zee.

Glamping wordt elk jaar populairder. Die-hard kampeerders ontdekken dat ze het echte kampeergevoel ook kunnen beleven zonder in te hoeve leveren op comfort, terwijl mensen die zweren bij een hotel de vrijheid van een luxe safaritent of lodge weten te waarderen. Glamping is namelijk de ultieme tussenweg: comfort én buitenbeleving.

Op www.glampings.nl is het onze missie om de beste glampingvakanties mogelijk te maken. Dat doen we door continu te zoeken naar glampings die aan de beste kwaliteitsnormen voldoen. Dat betekent ruimte, comfort en kwaliteit. Maar ook de ligging speelt een belangrijke rol.

Voor de strand-liefhebber hebben we een aantal glampings aan zee geselecteerd. Deze liggen in Nederland, maar ook in Italië, Frankrijk, Kroatië of andere Europese landen. Van Renesse tot Salou, van San Cincenzo tot Sérignan.

De accommodaties variëren, waardoor jullie verblijf aan zee een unieke ervaring wordt. Wat te denken van een ecolodge in Bretagne, een tiny house aan de Zeeuwse kust of een Yurt op Texel?

Op zoek naar de beste en allerleukste glamping aan zee? Ga dan naar glampings.nl en boek jullie volgende beach holiday met een paar klikken.