Knaapfashion
Image default
Vakantie

Waarom je Hawaii minimaal één keer in je leven moet bezoeken

Het eiland Hawaii is het antwoord op al jouw avontuurlijke en tropische dromen. Het maakt niet uit of je liever slentert over de zachte, zanderige stranden of een duik neemt in de diepe zee. Het is zelfs mogelijk om een downhill rit te maken op de fiets. Hawaii heeft het allemaal.

Laten we beginnen.

4 bezienswaardigheden in Hawaii

Bezoek Hawaii Volcanos National Park

Het Hawaii Volcanos National Park ligt vol met verbazingwekkende geologische plekken, een actieve vulkaan, oude rotstekeningen, plekken om te hiken en de beste activiteiten van Big Island.

Je rijdt in 17 km door het park heen en aan de andere kant ligt Kilauea Caldera

Je kunt er de vulkaan ontdekken. Als je avontuurlijk bent ingesteld, ga dan op zoek naar de laatste informatie over vulkanische activiteit en vraag waar de beste plek is om lava te spotten.

Fietsen in Mauna Kea

Als je van downhill fietsen houdt: dit mag je niet missen! De vulkaan Kilauea is de beste plek voor een opwindende fietsrit, inclusief een aantal downhill paden en prachtig uitzicht over Volcanoes National Park.De top van de vulkaan Manua Kea is één van de meest opwindende avonturen op Hawaii. Je moet een fiets huren of meegaan met een groep om het te ervaren. De Mauna Kea is 33 km hoog. Het is de hoogste berg op aarde!

Ga duiken met Mantaroggen

Als je nog niet weet wat je op Hawaii moet doen, stop met zoeken! Ga duiken. Mantaroggen zijn met ongeveer 18 meter de grootste soort roggen. Het is ook de perfecte plek voor liefhebbers van snorkelen. Dit moet je niet in januari of februari doen. De oceaan wordt dan groter waardoor de trip geannuleerd kan worden.

Toer door de Waimea Canyon

De Waimea Canyon staat ook bekend van de Grand Canyon van de Grote Oceaan. Het is één van de bekendste bezienswaardigheden van Hawaii. Het is 16 km lang en tot 3 km diep. Het is een leuke route om te rijden. Zorg er dus voor dat je een auto huurt zodat je het zelf kan ervaren.

Volgens de beoordelingen van klanten zijn National, Alamo en Enterprise de beste autoverhuurbedrijven op Hawaii. De meest gehuurde auto is een ‘standaard’ (vergelijkbaar met Toyota Corolla). Een huurauto op Hawaii kost ongeveer €287,- per week, dat komt neer op €41,- per dag.

Bezoek de Tropical Botanical Garden van Hawaii

Als je weg wilt van de drukte van het dagelijkse leven en jezelf wilt laten overrompelen in de prachtige tuinen, ga dan naar Hawaii Tropical Botanical Garden. Je moet entree betalen om hier binnen te komen. In dit enorme natuurreservaat (40 hectare) en de vallei vind je meer dan 2000 soorten verschillende tropische planten en bloemen. Hoe kun je de krachtige watervallen van Onomea, de orchideeëntuin en de natuurlijke schoonheid van de schilderachtige kustlijn vergeten?

Laat ons nu jouwideeën en plannen weten voor de reis naar Hawaii. Laat ons weten wanneer je bovenstaande plekken bezoekt!

https://www.autoprio.nl/