Een van de vakantiehuisjes in de Ardennen op het vakantiepark huren

      Reacties uitgeschakeld voor Een van de vakantiehuisjes in de Ardennen op het vakantiepark huren

De mooiste vakantiehuisjes in de Ardennen op het vakantiepark bieden meerdere faciliteiten. Er is namelijk een wasserette aanwezig waar je makkelijk al je spullen kunt wassen en dus niet zoveel mee hoeft te nemen op vakantie, omdat je alles gewoon zelf weer schoon kunt maken. Daarnaast is er ook een broodjesservice op het park aanwezig en bij de receptie kan je wandeltochten en wandel boeken aanschaffen, zodat je lekker het bos in kunt of een wandeling door de bergen kunt gaan maken. Naast wandeltochten en boeken zijn hier ook Dvd’s te huur voor als je zin hebt om in de van lekker even een film te gaan kijken.

 

Wifi en eten

In de vakantiehuisjes in de Ardennen op het vakantiepark heb je de geheel dag door gratis WIFI en is het dus ook mogelijk om je gewoon even terug te trekken in je huisje om daar een film te kijken of misschien even wat werk te doen. Dichtbij de vakantiehuisjes in de Ardennen op het vakantiepark zit er een brasserie waar je heerlijk een hapje en of drankje kan gaan nuttigen. Wil je zelf lekker een feestje op je bord bouwen, dan kan je gratis bij de receptie een fonduestel halen of een pan waar je in kunt racletten. In het park zelf vind je een restaurant waar je ook een hapje kunt gaan eten.

 

Een zwembad op het park

Bij de vakantiehuisjes in de Ardennen op het vakantiepark is een openlucht zwembad. Deze is geopend in de maanden juli tot en met augustus en op de warme dagen kun je hier terecht voor een heerlijke duik voor wat verkoeling of gewoon om lekker met een boek te gaan liggen zonnen op het grote grasveld naast het zwembad van de vakantiehuisjes in de Ardennen op het vakantiepark. Je zult je altijd kunnen vermaken!