Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

De Noord-Hollandse Tuinman, dé hovenier in Heerhugowaard

Verschillende soorten klanten weten hem te vinden, De Noord-Hollandse Tuinman dé hovenier in Heerhugowaard. U kunt deze hovenier inschakelen voor al uw tuinwerkzaamheden zoals tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie. En natuurlijk voor het onderhouden van uw tuin. Hierbij geldt dat De Noord-Hollandse Tuinman alles eerst komt bespreken in een oriënterend gesprek. Vervolgens worden de uit te voeren werkzaamheden vastgelegd in een passende offerte zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

De vakkundige en ecologische hovenier in Heerhugowaard

Als ecologische hovenier in Heerhugowaard wordt vakmanschap gecombineerd met een grote liefde voor de natuur. Hierdoor is de werkwijze van De Noord-Hollandse Tuinman een werkwijze met respect voor de natuur en voor alles wat leeft. Dit resulteert in een uitgebalanceerde en bloeiende tuin, waar u seizoenen lang van kunt genieten. Want uw tuin is een plek om te ontspannen en te genieten, elk jaar en elk seizoen weer.

De no-nonsense hovenier

Uw tuin is het visitekaartje van De Noord-Hollandse Tuinman. Deze hovenier staat voor kwaliteit en denkt graag met u mee. Met een getraind oog wordt er naar uw tuin gekeken, naar de mogelijkheden en naar de onmogelijkheden. U krijgt van deze hovenier in Heerhugowaard een praktisch en eerlijk advies. Met als resultaat dat u jarenlang enthousiast en tevreden over uw tuin bent.

De Noord-Hollandse Tuinman is bewust een klein hoveniersbedrijf. Er wordt veel waarde gehecht aan een persoonlijk en informeel contact met klanten en leveranciers. Van de eerste bespreking tot het planten van de laatste tuinbeplanting of het leggen van de laatste tegel, alles wordt geregeld zonder tussenkomst van anderen. Op deze manier kan De Noord-Hollandse Tuinman met u meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wie is De Noord-Hollandse Tuinman, dé hovenier in Heerhugowaard?

Het gezicht achter de Noord-Hollandse Tuinman is Gert-Jan Klercq, hovenier in hart en nieren. Zijn filosofie is het creëren van een ‘levende’ tuin. Een plek waar u kunt ontspannen en genieten. Elk jaar en elk seizoen weer. Zijn streven is het creëren van een plek waar mens, dier en plant in harmonie naast elkaar leven, waar respect voor alles wat leeft in de tuin het uitgangspunt is.