Wat is het beste professionele alarmsysteem?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is het beste professionele alarmsysteem?

In mijn uitgebreide zoektocht naar het beste professionele alarmsysteem kwam ik uiteindelijk bij het Jablotron 100 alarmsysteem terecht. Dit alarmsysteem heeft alles wat je van een alarmsysteem mag verwachten en nog veel meer. 

In eerste instantie is er een uitgebreide keuze aan detectoren. Zo heb je bewegingsdetectoren, magneetcontacten, waterlekdetectoren, branddetectoren en nog zo veel meer. 

Alle detectoren hebben sabotagecontacten. Dus er valt niet mee te knoeien. 

De alarmcentrale, het hart van het alarmsysteem zeg maar, is uitgerust met een sim-kaart module en een LAN-module. De alarmcentrale communiceert dus met de gebruikers en de meldkamer via LAN (of via het internet zeg maar) en via een GSM – module ingebouwd in de centrale. Als het internet uitvalt kan de alarmcentrale nog steeds via de GSM-module alarmmeldingen sturen en als de GSM – verbinding weg valt dan kan de alarmcentrale nog steeds via het internet communiceren. Dit geeft dus een dubbel betrouwbare communicatie. Daarnaast is de alarmcentrale uitgerust met een noodbatterij. Dus als er een stroomonderbreking is, kan het alarm perfect blijven functioneren. 

De belangrijkste troef van het Jablotron alarmsysteem is dat de sensoren heel betrouwbaar zijn. Een detector mag enkel iets detecteren wanneer het nodig is. Valse alarmen zijn bij het Jablotron 100 alarmsysteem uitgesloten. 

Het Jablotron 100 alarmsysteem is ook nog eens extreem gebruiksvriendelijk. De bedieningspanelen werken zoals de rode lichten. als de lichtjes aan het bedieningspaneel groen oplichten dan staat het alarm niet aan en kan je dus doorlopen. Als de lichtjes op het bedieningspaneel rood oplichten is het alarm aangeschakeld en moet je het eerst deactiveren alvorens je kan doorlopen. 

Nog een belangrijke troef van het Jablotron alarmsysteem is dat het een hybride alarm is. Van alle onderdelen van dit inbraakalarm bestaan zowel draadloze als bedrade componenten. Zo heb je zowel draadloze als bedrade sirenes, bedieningspanelen en detectoren. 

Het Jablotron alarm is trouwens veel meer dan een inbraakalarm. Het is eigenlijk ook een domoticasysteem. Zo kan je met dit alarmsysteem je verlichting sturen. Je garagepoort openen. Je zonnewering en rolluiken bedienen, je tuinsproeiers laten etc. Je kan het zo gek niet bedenken en je kan het doen met dit huisalarm. 

Finaal kan je dit alarmsysteem modulair uitbreiden. Zo kan je met een basis alarm beginnen en kan je op termijn onderdelen toevoegen. Zelfs in bestaande woningen waar geen kabels zijn voorzien kunnen we ten alle tijden heel makkelijk onderdelen toevoegen. 

Iedereen die een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alarmsysteem zoekt, raad ik aan het Jablotron 100 alarmsysteem aan te schaffen. Je zal zeer tevreden zijn met je aankoop. 

https://www.stopdedief.be/jablotron-alarmsysteem/