Knaapfashion
Image default
Hobby en vrije tijd

De nestelring: betekenis, gebruik en voordelig nestelringen kopen

Betekenis en gebruik van nestelringen: wat zijn dit voor soort accessoires?

De nestelring kennen we ook wel onder de naam nestel, zeiloog of zeilring. Nestelringen kennen diverse toepassingsmogelijkheden en worden voor tal van bevestigingen gebruikt. Hoofddoel van nestels is het versterken van gaten in zeil, textiel, leer en tentdoeken, om te voorkomen dat bedrading of touw een gat uitscheurt. Nestelringen worden onder meer gebruikt in bootzeilen, schoenen (als ringen voor de veters), in kleding (bijvoorbeeld truien met touwtjes die je strak kunt trekken), tentdoeken en ook voor hobbytoepassingen veel gebruikt.

De ringen worden bevestigd door ze met een speciale machine of handspindel, die de ringen aan de onderzijde krom trekt zodat ze rotsvast komen te zitten en niet los kunnen raken.

 

Welke ringen zijn er zoal?

Qua typen en soorten nestelringen is er keuze in overvloed. Voor elke toepassing is er wel een goede nestelring – qua maat, kleur en vormgeving – te vinden die aan uw wensen voldoet. Een nestelring is doorgaans gemaakt van vernikkeld staal en bij ons verkrijgbaar in kleuren als wit, grijs, zwart, zilverkleur en goudkleur. Ons aanbod bestaat uit een gevarieerde collectie ringen met diameters die uiteenlopen van 4 mm tot 9,5 mm. De ringen hebben een roestvrije afwerking door de aangebrachte nikkellaag en zijn van industriële kwaliteit. Zoekt u een professionele ring voor uw productielijn, dan bent bij RitomShop aan het juiste adres.

 

Koop nu uw nestel- of zeilringen voor een mooie prijs

Bekijk nu de diverse typen nestelringen, nestels en bevestigingsmaterialen via ritomshop.nl. Bestellen is voordelig en met een paar klikken op de knop geregeld. Zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met de professionele helpdesk!