Knaapfashion
Image default
Zakelijk

De beste reclame uiting voor jouw bedrijf is polo’s bedrukken

Je wilt graag reclame maken voor jouw bedrijf. Je weet alleen niet precies hoe? Weer een stukje in het lokale krantje of misschien op televisie. Natuurlijk is dat leuk om je eigen bedrijf te zien schitteren. Je hoopt wel dat iemand het ziet en het onthoudt. Hoe vaak wordt er wel niet weggezapt of worden reclames niet gelezen in de krant. Heb jij ook deze bedenkingen bij reclame maken op de traditionele manier. Dan is polo’s bedrukken iets voor jou.

 

Waarom polo’s bedrukken?

Waarom zou je echter kiezen voor polo’s bedrukken in plaats van reclame op televisie of krant? Dat is simpel. Allereerst is een polo laten bedrukken veel goedkoper dan een eenmalige reclame-uiting op televisie of in de krant. Ten tweede is een polo bedrukken een blijvende reclame-uiting. Een polo kan je meerdere keren dragen. Ten derde is een polo bedrukken ook goodwill kweken. Een mooie polo weggeven aan klanten en relaties is in principe een gewaardeerd cadeau dat meerdere malen in het openbaar komt als de klant of relatie de polo draagt. Zeker voor tevreden klanten is een bedrukte polo krijgen een leuke extra. Een bedrukte polo wordt hiermee nog beter dan mond op mond reclame.

 

Polo’s creëren sfeer

Een ander aspect van bedrukte polo’s is dat ze sfeer en teamgeest creëren. Als binnen een bedrijf iedereen dezelfde polo’s draagt creëert dat een groepsdynamiek die niet met enkele uitjes gemaakt kan worden. De polo kan daarnaast ook voor sportteams of gewoon voor een groep mensen die het zelfde doen of denken toepasbaar zijn.

Een bedrukte polo is een ideale manier om reclame voor je bedrijf te maken. In tegenstelling tot reclame op televisie of in de krant blijft de polo reclame maken. Het is voortdurende reclame die daarnaast ook veel goedkoper is dan de reclame op televisie of in de krant. Daarnaast kan een bedrukte polo bij werknemers, sportteams of andere organisaties de sfeer en het WIJ gevoel creëren.