Webcam cover bedrukken bij Webcamcovers

      Reacties uitgeschakeld voor Webcam cover bedrukken bij Webcamcovers

Laat nu uw webcam cover bedrukken bij Webcamcovers.nl. Misschien heeft u nog niet eerder van deze covers gehoord maar ze zijn belangrijker dan men in eerste instantie denkt. Tegenwoordig zijn vele mensen slachtoffer van hackers die binnengekropen zijn via de camera van hun laptop of mobiele telefoon. Hackers kunnen bijvoorbeeld kijken naar uw mobiele bankgegevens of andere belangrijke wachtwoorden voor persoonlijke gegevens. Dit is een zeer vervelend verschijnsel en daarom is daar iets op bedacht. Bescherm uzelf en uw privacy door middel van deze covers.

Wie kunnen een webcam cover laten bedrukken?

Simpel gezegd kan iedereen die dat maar wil een webcam cover laten bedrukken. Men kan een enkele cover bestellen maar bedrijven kunnen ook een groter aantal bestellen voor bijvoorbeeld de computers en mobiele telefoons van het bedrijf. U kunt deze covers zo persoonlijk mogelijk maken door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo te laten bedrukken of de slogan van uw bedrijf. Maak het nóg persoonlijker door ook de naam voor de desbetreffende werknemer op het hoesje te laten bedrukken. Om te kijken wat het totale kostenplaatje hiervoor zal zijn, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door het formulier op de webshop in te vullen, te mailen naar het bedrijf of te telefoneren. Deze gegevens kunt u allemaal op de website vinden.

Webcamcovers.nl

WebcamCovers is een online webshop die hoesjes voor camera’s en webcams aanbiedt om te voorkomen dat apparaten gehackt worden. Het bedrijf bestaat uit een klein team dat privacy als nummer één prioriteit heeft. Daarom zorgen zij ervoor dat uw online wereld veilig wordt én blijft. U kunt kiezen uit hoesjes van twee verschillende materialen: plastic of alumium. De plastic hoesjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit en zijn laag in prijs. Bovendien zijn deze hoesjes makkelijk aan te brengen en heeft u er geen last van tijdens het gebruiken van het desbetreffende apparaat. De aluminium hoesjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, (oud)roze of zwart. Deze hoesjes zijn dunner (nog geen 0,7 milimeter) dan de plastic hoesjes en daarom hoeft u deze hoesjes niet te verwijderen als u bijvoorbeeld een laptop dichtklapt.