Wat zijn de beste Samsung Galaxy telefoons?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn de beste Samsung Galaxy telefoons?

Anno 2018 domineert Samsung nog steeds samen met Apple de markt van de smartphones. Gezamenlijk bezitten zijn namelijk een marktaandeel van bijna 75%! Samsung brengt nog meer modellen uit dan de iPhone, waardoor het ook lastiger is om het voor jou ideale model uit te kiezen. Bij GSM Paradise repareren we dagelijks tientallen Samsung Galaxy telefoons, waardoor we goed inzicht hebben in wat nou de betrouwbaarste en beste telefoons van dit betreffende merk zijn. We hebben aankoopprijs, hardware, software en eventuele reparatiekosten tegen elkaar afgezet en zijn op basis daarvan met een top 3 gekomen.

Samsung Galaxy A5

Anders dan iPhone biedt Samsung ook relatief goedkope smartphones aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Samsung Galaxy A5, die via Bol.com nog geen 300 euro kost. Als je dit afzet tegen de opslagcapaciteit van 32 GB, het 5,2 inch Full HD scherm en de Android 6.0 marshmallow software, heb je gewoon een prima koop, voor niet al teveel geld .

Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is weliswaar iets duurder dan de Samsung Galaxy A5, maar je krijgt er ook een hoop voor terug. Zo beschikt de smartphone over 4GB RAM geheugen, wat het device razendsnel maakt. De opslagcapaciteit bedraagt daarbij 64GB: genoeg voor alle foto’s en filmpjes vanuit de groepsapps! Het scherm is daarbij 5,8 inch en beschikt over een Quad HD display. Een paar centjes duurder, maar dan heb je ook wat!

Samsung Galaxy J5

Heb je echt geen zin om veel geld uit te geven aan een nieuwe smartphone. Dan is de Samsung Galaxy J5 ideaal. Voor iets meer dan 200 euro heb je al een dergelijk model. Deze beschikt ook over 16GB RAM geheugen, een 5,2 inch HD scherm en Android 7.1 Nougat besturingssysteem. Niet duur, maar wel een prima model!

 

https://www.gsm-paradise.nl/