Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

De opslagruimtes in Amersfoort zijn ideaal!

Wij zijn laatst op zoek gegaan naar de perfecte opslagruimte in de omgeving van Amersfoort. Sinds wij hier wonen, hebben we het erg naar ons zin. Dit was de beste keuze die wij ooit hebben gemaakt. Alleen we gingen van een groot huis naar een klein huis verhuizen en hebben nu veel te veel spullen. Daarom moesten we een opslagruimte huren om deze spullen te dumpen.

De perfecte opslagruimte in Amersfoort

Omdat wij best wel veel spullen hadden, moesten we een grote opslagruimte hebben in de omgeving van Amersfoort. Het was een moeilijke zoektocht, want elk bedrijf die deze opslagruimtes verhuurde waren niet goed verzorgt of ze waren steeds te klein voor de spullen die wij allemaal in huis hadden. Na een tijdje zoeken, hadden we bijna de hoop opgegeven. Totdat een goede vriend van ons een bedrijf aanraden die hem ook had geholpen met een opslagruimte. Hij zei dat het super fijn systeem was om mee te werken en dat de mensen van dat bedrijf erg vriendelijk en graag wilde helpen. We kregen de gegevens van het bedrijf Opslagman en bekeken de website. Het was inderdaad precies wat wij zochten! Nadat we nog een keer goed de website hadden doorgenomen, gingen we online onze opslagruimte reserveren. Over een paar dagen konden we dan onze spullen erin kwijt.

Opslagman hielp ons goed!

Op de dag dat we onze spullen in de opslagruimtes konden leggen, gingen we naar de locatie toe. Deze was goed te vinden en makkelijk te bereiken via de auto. Daarna kwam er iemand van Opslagman naar ons toe en hielp ons met de zware spullen naar binnen tillen. Er waren twee verdiepingen met alleen maar opslagruimtes! We waren echt verbaasd van de ruimte die ze hadden. Nadat alle spullen binnen waren, begeleiden de medewerker van Opslagman ons naar onze opslagruimte en daar konden we alles in doen. Het was echt fijn om even iemand van Opslagman te zien en dat hij ons hielp. Top service noemen we dat!

Wilt u meer weten over Opslagman en alle locaties waar u ook opslagruimtes kunt huren? Op de website van Opslagman Amersfoort vindt u alle benodigde informatie.