Wat is er zo handig aan een oogschaduw palette?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is er zo handig aan een oogschaduw palette?

Er zijn allerlei verschillende accessoires voor make up, nu is er weer iets nieuws, namelijk een oogschaduw palette! Het klinkt natuurlijk al heel erg chique en dit product doet deze naam ook eer aan, want het biedt namelijk oplossing voor een praktisch probleem waar ieder tienermeisje of vrouw mee te maken krijgt. Iedereen heeft namelijk wel eens last van het probleem waarbij er allemaal losse kleuren om de wasbak heen liggen in losse bakjes. Een oogschaduw palette zorgt voor overzicht en voorkomt dat het een grote rotzooi wordt in de badkamer, zo kost het ook wat minder tijd om op te ruimen en heb je meer tijd voor andere dingen in de ochtend. Bij Beauty88 is het oogschaduw palette verkrijgbaar en bovendien is hier nog veel meer anders in het assortiment, ik zal even kort toelichten in deze blog.

Een oogschaduw palette van Beauty88

Bij Beauty88 wordt het oogschaduw palette al een hele tijd verkocht, alleen ken ik het pas een korte tijd. Ik was zo verbaasd toen ik het voor de eerste keer zag, hoe kon ik hier niet eerder aan gedacht hebben? Iedere dag opnieuw heb ik weer hetzelfde probleem met oogschaduw, een grote chaos, in het geval van haast is dit zeer onhandig en zorgt alleen maar voor stress. Een negatief gevolg hiervan is dat je vaak helemaal niet top opgemaakt bent, doordat het allemaal niet zo gestructureerd is de kans op fouten ook erg groot. Het maakt allemaal niet zo heel veel uit, maar een oogschaduw palette is een kleine investering die zorgt voor een stuk meer gemak en vereenvoudigd het proces van opmaken, dit gebeurt routinematig, vrijwel dagelijks, dus het is erg belangrijk dat dit goed gebeurd.

Waarom Beauty88?

Ik koop mijn make up en tegenwoordig ook mijn oogschaduw palette bij Beauty88, de meeste voornaamste reden dat ik hiervoor kies is dat het een webshop is. Hierom staat overal een uitgebreide beschrijving bij het product en kom ik niet voor verrassingen te staan. Hiernaast hoef ik er niet de deur voor uit, dit vind ik het meest fijn.