Knaapfashion
Image default
Groothandel

Waar moet u een koeltoonbank kopen?

Bent u voor uw horecaonderneming op zoek naar een kwalitatieve koeltoonbank? Dan is het verstandig om een deskundige partij in te schakelen die u helpt bij het maken van de juiste keuze. Koeltechnisch Buro Midden Nederland is niet voor niets al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van koeltechniek voor onder andere horeca en groothandel. Hier kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van een koeltoonbank, maar de experts zijn ook inzetbaar voor onderhoud en reparaties. U zult merken dat de service van dit bedrijf ongeëvenaard is.

Hoe werkt een koeltoonbank?

Een koeltoonbank is perfect om (verse) producten koel te houden. Als u wilt dat ze in optimale staat (blijven) verkeren, dan is het verstandig om een koeling aan te schaffen met een geforceerde koeling. Een koeltoonbank is een van de vele voorbeelden. De geforceerde koeling in een koeltoonbank wordt gerealiseerd door middel van luchtcirculatie. Ventilatoren aan de bovenzijde van de koeltoonbank blazen gekoelde lucht in de toonbank. Deze wordt vervolgens dankzij een zuigsysteem over de producten ‘geblazen’ waardoor de temperatuur zeer continu blijft.

Deel uw wensen met een expert en vind de perfecte koeltoonbank

De showroom van Koeltechnisch Buro Midden Nederland vindt u in Ingen, een dorp tussen Utrecht en Nijmegen in. Vanuit de grote invalswegen bent u er binnen een mum van tijd! Ideaal wanneer u een van de professionals wilt spreken voor het kopen van een koeltoonbank. De vele kenmerken kunnen namelijk duizelend zijn. Dan is het prettig om uw wensen te vertellen aan een expert op het gebied van koeltechniek, zodat hij of zij u kan helpen bij een weloverwogen keuze. Is een bezoek aan de showroom te ver en wenst u advies bij de aanschaf van een koeltoonbank via de website? Dan heeft u uiteraard ook de mogelijkheid om telefonisch of per e-mail contact op te nemen.

https://middennederland.nl/