Knaapfashion
Image default
Groothandel

Leer meer over het productieproces van duurzame pharma bottles

Pharma bottles moeten in de medische sector aan allerlei kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften voldoen. Zo moeten ze geproduceerd worden in een speciale cleanroom en dient er voor elk product een minimale steriliteitswaarde behaald te worden. Hier komt veel bij kijken en dat is dan ook de reden dat het lastig kan zijn om deze verpakkingen voordelig in te kopen. PET Power probeert hier verandering in te brengen. Dit bedrijf biedt pharma bottles van topkwaliteit, zonder dat u hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Wilt u graag meer weten? Lees dan vooral verder of bezoek de website van PET Power.

Over PET Power

PET Power is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van topkwaliteit PET-verpakkingen. Van de meest eenvoudige PET-fles tot hoogwaardige pharma bottles: u bent hier aan het juiste adres. Om aan alle internationale kwaliteitseisen te voldoen, heeft het bedrijf in de afgelopen jaren hard gewerkt aan het implementeren van een hoogwaardig productieproces. Met name de state-of-the-art cleanroom is iets waar ze hier trots op zijn. Deze cleanroom zorgt ervoor dat de pharma bottles voldoen aan het vastgestelde steriliteitsniveau. En daar kunt u van profiteren.

Uw eigen PET-fles samenstellen met de configurator

Om iedereen van dienst te kunnen zijn met geschikte PET-verpakkingen, heeft PET Power een handige online tool ontwikkeld. Hiermee heeft u de mogelijkheid alle eigenschappen van de PET-fles zelf te bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan maat, vorm en decoratie. Ook de specifieke soort kunststof kan hiermee worden bepaald. Dit is dan ook de ideale manier om ervoor te zorgen dat u gegarandeerd tevreden bent met uw aankoop.

Vragen?

Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen van uw eigen PET-fles, maar wilt u eerst meer weten over de verschillende mogelijkheden? Dan is het altijd een goed idee om contact op te nemen met uw lokale salesvertegenwoordiger.